Beskriver anslutning av stereo i en 94 Mustang

Den 1994 Ford Mustang kommer med en AM /FM-bilstereo med kassettbandspelare. Ägare som vill byta ut en felaktig enhet eller uppgradera med en eftermarknad stereo däck kan göra det utan hjälp av en professionell installatör. Köpa Ford DIN borttagningsnycklarna från generalagenten eller tredje part bilstereo försäljningsställe. Borttagning av beståndet huvudenheten och installation av den nya stereon kommer att ta 30 minuter eller mindre för även oerfarna ägare. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Insättningshylsan
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Höj Mustang huven och lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen med den 10-mm skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det medhjälpare. Flytta till fordonets insida.
2

in båda Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen vid ändarna av Mustang fabrik stereoanläggning. Pressa klorna på tangenterna att anpassa dem till hålen och skjut nycklarna i däcket tills de låses på plats. Addera 3

Dra utåt på DIN borttagningsnycklarna medan du skjuter stereoanläggning från instrumentbrädan. Dra däcket tillräckligt långt från stereo docka för att göra kabelanslutningar på baksidan av stereon kan nås med handen. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon och ställ den åt sidan.
4

Skjut ny stereo installation hylsa i den tomma stereo montering dockan. Vik metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel för att fästa den i dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av Mustang instrumentbräda.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden huvudenhet.
6

Skjut stereo i Fords instrumentbräda stereo docka tills den låses inom anläggningen hylsan. Flytta till batteriet.
7

Byt ut klämman jordkabel på Mustang negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82342.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.