Hur man installerar en ny stereo i en 2000 Chevrolet Camaro

Stereosystemet installeras i 2000 Chevy Camaro är utrustad med en AM /FM stereo och inbyggda CD-spelaren. Du kan byta ut beståndet däck själv att spara kostnaden för en professionell installation. Säkerhet

Lyft Camaros huven och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel. Ta bort kabeln och ställ den åt sidan. Byt ut kabeln på batteripolen efter det att ny stereo är installerad. Flytta till Chevy interiör.
Ta Factory Stereo

Ta trim panel i ovankant av ventilationsöppningarna klimatkontroll. Dra panelen från instrumentbrädan tills panelen kopplas bort från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan. Ta bort de två skruvarna på sidan av stereon med hylsa och spärrskaft. Skjut stereo från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
Wiring Ny Stereo

Anslut stereo ledningar kontakter i kabelnätet adaptern leder. Koppla in antennkabeln leder in i GM antennkabeln adapter. Addera Installera ny stereo

Skjut fronten adapter i Camaro docka tills den låses på plats. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut GM trådantenn adaptern i FM antenningång på baksidan av stereon. Skjut in aggregatet till stereon dockan tills den snäpper på plats inuti frontpanelen adaptern. Byt kåpa över stereon montering och tryck in den ordentligt för att knäppa fast den på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82343.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.