Hur man gör min bil Subs låta bättre

Även en gungande auto ljudsystem måste vara balanserad, är en subwoofer en viktig komponent på grund av det sätt som det ger lyssnare möjlighet att uppleva musik. En snabb genomläsning av en ljud-tidning eller webbplats skulle visa att det finns en mängd högkvalitativa subwoofers på marknaden, men att köpa en stor subwoofer är inte tillräckligt. Det är viktigt att justera ditt system så att du kan dra ut det mesta av dina högtalare. Saker du behöver
Egg Crate material
Ny högtalarkabel
högkvalitativ högtalare box
Förstärkare
Kondensator
Visa fler instruktioner
1 < p> Analysera din nuvarande setup. Det finns flera alternativ att öka prestanda, så börja med att leta efter enkla lösningar. Är någon av dina trådar gammal? Korrosion kan enkelt förvandla ett bra system i en medioker en. Är någon av dina trådar för liten? Om dina högtalare och din förstärkare är kraftfull, har en hel del makt löper från den ena till den andra. Du bör se till att du har högtalarkablar som kan hantera kraften effektivt.
2

Överväg en uppgradering av din högtalare box. De sätt på vilka subwoofers är monterade diktera prestanda. Om de hamnar som är för stora eller för små, kommer du att förlora effektivitet i ljudvågorna. Om du har två subwoofers, är det en skiljevägg mellan dem? De efterklanger från en kon kan störa dem i den andra. Med vilket material din högtalare box fodrad? Är det nakna trä? Överväg att lägga ett tunt lager av ägg låda madrass material, det fungerar som en ljudabsorberande material, minskar oönskad efterklang
3 Förstärkare finns i olika former, storlekar och priser..

Installera en kraftfull förstärkare. Även om du har den bästa subwoofern på marknaden, kommer du att få en bråkdel av prestandan tillgängligt om du inte ger tillräckligt med ström till den. Se till att du väljer rätt förstärkare för din totala systemet.
4 Kondensatorer lagrar energi och hjälpa ditt ljudsystem när den behöver ett plötsligt utbrott.

Lägg en kondensator till ditt system. En bils elsystem är kapabel att producera bara så mycket makt. Även när du kör en stor förstärkare, kan du komma upp kort av talarna krav på topprestanda. Genom att lägga till en kondensator på ditt system, kan du öka den totala produktionen tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82353.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.