Hur koppla in en stereo till en förstärkare med en Subutgång

En enda sub utgång kan du ansluta en subwoofer direkt till förstärkaren utan att använda en splitter eller andra adaptrar. Fordonsägare som har för avsikt att inkludera en enda sub eller mindre till sin bilstereo system kan använda förstärkare för att förstärka signalen från bilens huvudenhet. En förstärkt stereo signal betyder mer effekt och ett tydligare klingande systemet. Du kan ha förstärkaren installeras professionellt eller köpa kit förstärkare ledningar och göra det själv. Saker du behöver
Wrench
Kabelstam adapter
Repair manual
Patch kablar
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och lossa den skruvsäkringssystem varje batterikablarna till sina respektive terminaler med skiftnyckeln. Ta den negativa batterikabeln från terminalen och ställ den åt sidan.
2

Lyft positiva klämman batterikabeln från batteriet. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen inlägget. Placera den positiva klämman batterikabeln på toppen av ringen terminalen på batteriets pluspol. Dra åt bulten på den positiva batterikabeln klämma med skiftnyckel. Addera 3

Ta bort säkringen från ringen terminalen säkringen kortplats. Sätt i elkabeln i ringen terminalen. Mata kabeln genom fordonets brandväggen och in i passagerarutrymmet. Flytta till fordonets insida.
4

bort bilens däck fabriken stereo följa anvisningarna för stereo borttagning i fordonet reparationshandboken. Koppla stereo ledningar kontakterna på baksidan av fabriken stereo.
5

Anslut fabriken stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av stereon däck. Anslut kopplingskablarna i adaptern kablage leder. Konsultera kabelhandboken sele adapter för korrekt anslutning platser för kopplingskablarna.
6

Förlägg patchkablar genom baksidan av bilens stereo montering dockan och ner till golvet i bilen på passagerarsidan . Skjut bilens bakre lager stereo till stereo montering dockan och ersätta instrumentbrädan paneler som nödvändigtvis togs bort för att extrahera fabriken stereo. Konsultera reparationshandbok för installationsanvisningar.
7

Dra nätkabeln och kablarna patch längs motsatta sidor av fordonet till den plats den enda sub utgångsförstärkaren. Håll signalkabel av patchkablar och elkabeln separata för att undvika störningar. Anslut patchkablar till ingångarna på förstärkaren
8

. Anslut strömkabeln till makten ingången på förstärkaren. Anslut förstärkaren till en skruv eller bult i närheten förstärkare med jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats. Välj en bult eller skruv som är direkt ansluten till ramen eller chassit av fordonet, inte längre än 20 inches från förstärkaren. Återgå till bilens batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen stolpen och dra åt skruven på klämman med nyckeln. Skjut tillbaka säkringen i facket på ringen terminalen och stänga bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82354.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.