Hur Wire en Sony CDXGT300

Sony CDX-GT300 är en eftermarknad bilstereo huvudenhet med möjlighet att spela upp CD-skivor och MP3-filer, samt ta emot AM /FM-radiostationer. Bilstereo är populära modifieringar som ägare ser att personifiera eller uppgradera ljudsystemet i sina bilar. Vissa ändringar göras tråd en CDX-GT300, såsom en tråd sele adapter och radioantenn adapter, för att säkerställa att stereo fungerar i fordonet. Saker du behöver
Skiftnyckel
adapter Kablage specifikt till år och modell av bil
Radio antennadaptern specifika för bilmärke
Visa fler instruktioner

1

Skydda dig mot elektriska stötar genom att koppla från bilbatteriet. Vrid av negativa terminalen med en skiftnyckel.
2

Förbered instrumentbrädan bostäder och ledningar. Sätt i hållaren försedd med stereo i instrumentbrädan hölje av bilen. Vissa bilar instrumentpaneler kan kräva anpassning för att tillåta stereo att passa. Böj flikarna på kanterna av fästet 90 grader för att säkra det på plats. Mata den tjocka svarta kabeln radioantenn och selar tråd av bilen, som innehåller den kraft och högtalarkablar, ut ur instrumentbrädan genom portalen på fästet.
3

Anslut kablaget på CDX-GT300 till en kabelstam adapter. Se till anslutningarna snäpps ihop genom att ge dem en mild bogserbåt.
4

Anslut kablage av bilen till den andra änden av tråden sele adaptern. Skjut anslutningarna i tills de snäpper på plats.
5

Fäst kabeln radioantenn till en radioantenn adapter om din modell av bil kräver en anpassning. Fäst anpassad kabeln till porten på den nedre vänstra sidan av ryggen på CDX-GT300.
6

Tryck fast stereon i huset fäste, noga med att inte fälla några kablar. Tryck in den tills den låses på plats i hållaren. Sätt tillbaka frontpanelen radio trim. Återanslut bilbatteri och slå på CDX-GT300 för att testa dess funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82365.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.