Hur man installerar högtalare med en Phoenix Gold 400,1

The Phoenix Gold 400,1 är en effektförstärkare som gjorts av den amerikanska mobila elektronikföretag . Den har en 400 - watts max uteffekt . Det är också en enda kanal eller " mono " amp , vilket betyder att den är utformad för att användas med en 400 -watts subwoofer. Installera förstärkaren är relativt enkelt och kan göras på mindre än en timme . Denna typ av förstärkare behöver inte en kondensator. Saker du behöver
strömkabeln
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut högtalarkabeln till den positiva " Speaker Out " terminal på förstärkaren . Anslut den andra änden av denna högtalarkabeln till den positiva effekt terminalen på subwoofern .
2

Anslut högtalarkabeln till den negativa " Speaker Out " terminal på förstärkaren . Anslut den andra änden av denna högtalarkabeln till den negativa kraften terminalen på subwoofern .
3

Anslut en ström ledningen till den positiva " +12 V " power terminal på förstärkaren . Anslut en annan strömkabeln till " Ground " eller negativ effekt terminal på förstärkaren . Kör båda dessa kablar till batteriet i bilen . Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet . Anslut den positiva ledningen till den positiva polen på batteriet . Förstärkaren har nu installerats och anslutits till högtalarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82397.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.