Hur du ansluter Kicker Subs

Kicker producerar subwoofers som är kända som några av de bästa klingande och mest tillförlitliga subs på marknaden. De är stora, högt och djupt. En uppsättning högtalare Kicker subwoofer är hängivna endast till basljud av musik. Installera ett par Kicker subs kan vara tidskrävande och dyr. Många ljud installatörer ut hundratals dollar för installation service och kan behöva hålla fordonet för en hel dag. Undvik att spendera för mycket tid och pengar genom att installera subs själv. Saker du behöver
Kicker subs
Högtalarkabel
stjärnskruvmejsel
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Ställ sub box där det kommer att sitta när den installeras. Mät avståndet mellan de stereoutgångarna på den öppna kanalen på förstärkaren och stereo ingångar på baksidan av en subbas så att högtalarkablarna blir tillräckligt lång.
2

Skär två högtalarkablar tillräckligt länge för att nå från utgången på förstärkaren till ingången hos båda subwoofer. Skala ändarna på kablarna med en avbitare tills det är ungefär en tum av metalltråd som visar i slutet av varje kabel.
3

Öppna positiva vajerklämman på baksidan av en av de subwoofers genom att trycka på den röda plasten fliken ovanför. Skjut en metalltråd änden av den positiva tråden (oftast svart) av en av högtalarkablarna till klämman, släpp sedan plastnabben. Klämman stängs och håller kabeln på plats. Fäst den negativa kabeln (vanligen klar eller vit) till den negativa vajerklämman genom att trycka på den svarta fliken.
4

Upprepa föregående procedur för att fästa de positiva och negativa kablarna från den andra högtalarkabeln till andra subwoofer. Notera färgen och markeringar för varje kabel.
5

Twist ändarna av de två positiva trådarna ihop för hand. Vrid de två ändarna av de två negativa trådarna ihop på samma sätt. Lossa den positiva (+) terminalen på den öppna kanalen på förstärkaren med en Phillips-skruvmejsel. Skjut de tvinnade positiva kablarna till terminalen, dra åt terminalen för att hålla dem på plats. Upprepa denna procedur för att fästa de negativa ledningarna till den negativa polen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82398.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.