Tweeter Removal i en 2005 Subaru Legacy

På 2005 Subaru Legacy, de diskanter är i linje med det inre dörrhandtaget. Detta innebär att du måste ta bort hela dörrpanelen för att komma till diskanter. Proceduren är densamma för var och en av dörrarna. Detta är till skillnad från inställningen på de flesta bilar, i vilka diskanthögtalare finns på den främre vindrutan pelare eller i det övre hörnet av dörrpanelen, bakom den inre sidan spegeln lock. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
platt skruvmejsel eller trim Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Nedre fönstret helt om dörren du tar bort diskanten från. Stäng av Legacy motor och öppna huven.
2

Haka loss minuskabeln från batteriet med en skiftnyckel eller tång. Återgå till bilens interiör.
3

Fatta inre locket sidan spegeln på den övre kanten av dörrpanelen. Dra kraftigt för att ta bort den från dörrpanelen. Ställ den åt sidan.
4

Bänd nedåt på insidan dörrhandtaget med en skruvmejsel eller trim verktyg. Dörren pull är det lutande röret du hålla fast vid stängning av dörren från insidan. Locket Panelen kommer att lossna. Ställ den åt sidan. Undertill hittar du två skruvarna. Ta bort dem.
5

Dra det inre dörrhandtaget mot dig för att visa bakom det. Du kommer att se ett hack för dörrhandtaget panelen. Sätt skruvmejsel eller trim verktyg och bända ut panelen. Du ser en Phillips skruv bakom det. Ta bort det.
6

Ta tag i framkanten av dörrpanelen. Dra den skarpt. Detta unhooks klippen på baksidan av dörrpanelen. Dessa clips fästa dörrpanelen till dörren. Det finns ungefär ett dussin runt panelens omkrets. Flytta runt panelens omkrets och upprepa processen tills panelen disconnectied. Lyft upp panelen.
7

Inspektera området mellan dörrpanelen och dörren. Du ser tre pluggar som fäster panelen till dörren. Fatta varje halva av pluggarna och dra isär dem att dra dem från dörrpanelen. Flytta dörrpanelen åt sidan. Nu har du tillgång till diskanten på toppen av dörren.
8

Hitta diskanten på den främre kanten av dörrpanelen, intill det inre dörrhandtaget. Ta bort de två skruvarna från diskant s mount. Dra tweeter ut ur dess fäste. Den är kopplad till ett kabelnät. Ta tag i båda halvorna av kabelnätet kontakten och dra isär dem för att koppla ur diskanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82411.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.