Så monterar du ett bil Amp

En förstärkare gör ett ljudsystem högre och tydligare. Många bilentusiaster lägga en eftermarknad förstärkare till sitt ljudsystem för att förbättra ljudkvaliteten. Den vanligaste platsen att montera en förstärkare är på baksidan av de bakre sätesraden. Detta är praktiskt eftersom förstärkaren inte kommer att ta upp plats på golvet i bagageutrymmet. Montering en förstärkare är en uppgift som du kan göra själv i ungefär en timme, även om du aldrig har gjort det förut. Saker du behöver
Bilnyckel
Pencil
mattkniv
Metal hängare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din trunk .
2

Hitta sätet utgåvan handtag och dra det för att fastställa baksätet på bilen. Du kommer att montera förstärkaren på baksidan av bilsätet.
3

stänga bagageluckan genom att trycka ned, med kraft, tills du hör ett klick.
4

Öppna den bakre bildörren. Det är där du kommer åt baksidan av bilstolen för att installera förstärkaren.
5

Placera förstärkaren där du vill ha den och spåra runt den med en blyertspenna. Markera ner precis där makten, högtalare och RCA-kabeln är på förstärkaren.
6

Skär tre små hål i ryggstödet exakt där kabelanslutningar kommer att fästa till förstärkaren. Följ markeringarna du gjorde i steg 5. Varje hål ska vara ca 2 inches lång och 1 cm bred. Ledningarna bör redan vara på väg in i stoppningen av baksätet från när du kopplat ljudsystemet kablarna innan du monterar förstärkaren.
7

Böj en hängare för att se ut som en rak pinne med en krok i avsluta och sätt in det i varje lucka för att dra kabeln genom till baksidan av bilsätet.
8

Anslut varje kabel till sin rätt port på förstärkaren.
9 < p> Fäst hörnen på förstärkaren till baksätet med 2-tums torr vägg skruvar och en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82423.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.