Hur skär jag Dash för en 1986 Chevy Van för DIN Radio?

I lager stereo i en 1986 Chevrolet van är en axel montera stereo, vilket inte är tillräckligt bred för att acceptera något större än ett kassettband. Om du vill installera en CD-spelare i bilen, då måste man installera en DIN-storlek stereo i instrumentbrädan. DIN är en vanlig måttenhet för eftermarknaden stereo och är 7 inches bred och 2 inches hög. Det här arbetet kräver att skära ett hål i instrumentpanelen, men du kan göra det i ungefär under en timme. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
DIN-storlek radio
Flathead skruvmejsel
Pneumatisk såg
Metal pneumatisk sågblad
Måttband
Märkpenna
Metall rak
Metal fil
Visa fler instruktioner
1

Dra loss vreden på aktiemarknaden stereo med händerna. Ta bort muttrarna på axlarna i stereo med en skiftnyckel. Skjut däck ut från baksidan av instrumentbrädan. Koppla ur kablarna till stereon och ta beståndet däck från van.
2

Hitta mitten av mitten hålet för axeln stereo med ett måttband. Markera mitten på instrumentbrädan med en märkpenna. Mät ut från centrum 3 1/2 inches på varje sida och markera instrumentbrädan med märkpenna, lämnar en 7-tums-breda par märken på instrumentbrädan. Gör dessa märken på båda sidor av streck upptill och nedtill, så att du har två på vänster sida och två på höger sida.
3

Hitta den vertikala mitten av hålet i mitten av axeln stereo i instrumentpanelen med måttband. Gör ett märke på mittpunkten med märkpenna. Mät upp från den vertikala centrumlinjen 1 tum och göra ett märke på instrumentbrädan. Mät ner från den vertikala centrumlinjen 1 tum och göra ett märke på instrumentbrädan. Gör detta på båda sidor om den vertikala mittpunkten så att du har två märken på toppen av instrumentbrädan och två på undersidan.
4

Anslut märken på instrumentbrädan med märkpenna och en straightedge att bilda en DIN-storlek kvadrat på instrumentbrädan. Klipp ut kvadraten i instrumentpanelen med den pneumatiska luften såg och metall sågblad.
5

försöka sätta in buren för DIN-storlek radion i hålet i instrumentbrädan. Om det behövs, fila ner den omgivande metall med metall-filen för att få buren att passa. Fäst buren på instrumentbrädan genom att trycka in flikarna på buren med skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82431.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.