Hur Wire upp en CD-spelare i Peugeot 406

Den franska biltillverkaren Peugeot producerade 406 saloon kan från 1996 och 2004. Det kom med en förinstallerad radio, vilket ingår som dess funktioner en AM /FM-mottagare med en CD eller kassettspelare. Om du vill installera en eftermarknad CD-spelare, vilket inkluderar mer up-to-date funktioner, så du måste anpassa ledningarna så att nya spelare att fungera i 406. Koppla bort bilbatteriet för säkerheten innan förfarandet och anpassa radiohöljet att tillåta eftermarknaden stereo att passa. Saker du behöver
DIN radio avlägsnande nycklar
adapter Kabel för Peugeot 406
Visa fler instruktioner
1

Infoga DIN radio borttagningsnycklarna i skårorna på varje sida av radion. Skjut dem tills de låses på plats. Dra på tangenterna för att dra stereon ur instrumentbrädan. Koppla loss kablaget och radion antennkabeln
2

Anslut kablaget kommer ut ur instrumentbrädan -. Innehåller makt, mark-och högtalarkablar - till en egen kabelhärva adapter. Klicka ihop ändarna och dra i anslutningen för att kontrollera att det är säkert.
3

Anslut ledningarna på den nya CD-spelaren till den andra änden av kablaget adaptern. Klicka ihop ändarna och dra i anslutningen för att kontrollera att det är säkert.
4

Anslut den tjocka svarta radioantenn kabeln i motsvarande port på den vänstra sidan av den bakre delen av radion.

5

Skjut ledningarna på CD-spelaren i instrumentbrädan bostäder. Följ det med cd-spelaren, se till att inte fälla några kablar. Skjut in CD-spelaren tills den låses på plats.
6

Återanslut 406 batteri. Slå på radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82439.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.