Hur man installerar en enhet CD Head i Jeep Tj

Vissa modeller av Jeep TJ kom från fabriken med en grundläggande bandspelare och AM /FM-radio. Även dessa stereoapparater fungera väl, är bandspelaren nu ses som föråldrad teknik, så om du vill modernisera din Jeep, kan du installera en CD-spelare i stället. För att göra detta ännu mer bekvämt, kan du köpa en spelare fabrik CD från Jeep, eller en renoverad modell från ett skrotupplag. Detta kräver ingen skarvning eller komplicerad kabeldragning, och innebär att du kan sätta en CD-spelare i din Jeep på under 30 minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
Litet blad skruvmejsel
Factory CD Player Review 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Sätt an den lilla bladet platt skruvmejsel i springan mellan defrosterknappen gallret på toppen av instrumentbrädan och instrumentpanelen. Bänd bort defroster galler på instrumentbrädan. Ta bort skruvarna på undersidan av gallret med Phillips-skruvmejsel.
2

Dra streck bezel ligger runt radion på instrumentbrädan med händerna. Öppna handskfacket. Ta bort muttern på baksidan av beståndet stereo med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

Skruva radion från instrumentpanelen med Phillips-skruvmejsel, dra sedan lager stereo ur instrumentbrädan. Dra ledningarna på däck med händerna.
4

Anslut fabriken CD-spelaren in i aktiemarknaden kabelnätet, därefter skruva in den i instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel. Skruva fast baksidan av stereon till instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag.
5

Snap infattningen ligger runt stereon tillbaka på instrumentbrädan med händerna. Sätt tillbaka skruvarna på toppen av instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel, tryck sedan defroster tillbaka gallret på instrumentbrädan med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82456.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.