Dodge Caravan Front Dash Tweeter Borttagning

Dodge Caravan minibuss kom med högtalare dash diskant. Dessa högtalare är monterade i instrumentpanelen, precis under kanten av vindrutan. Det finns en högtalare på varje sida av instrumentbrädan. Om du tänker ersätta Dash högtalarna, först ta bort de gamla. Eftersom kanten på insidan vindrutans ram panel täcker instrumentpanelen diskant högtalare, måste du ta bort det innan du kan komma åt högtalaren panelen. Proceduren är densamma på alla årsmodeller för den slutliga Dodge Caravan konstruktion 2001 till 2007. Saker du behöver
Tänger
Trim pinne
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd dina tång för att lossa den negativa batterikabeln av nötter. Dra den negativa batterikabeln från batteriet terminalen tills den lossnar för säkerheten.
2

Bänd runt sömmarna på insidan vindrutans ram panel med din klädsel pinne för att haka av panelens clips. Detta är den stående panelen som går mellan vindrutan och dörren fönster på vardera sidan. Ta bort panelen från ena sidan och sedan från den andra sidan.
3

Bänd runt sömmarna av övre streck locket. Detta är den långa panelen som täcker de två diskanthögtalare. Den går från den ena sidan av instrumentbrädan till den andra. Dra bort panelen från instrumentbrädan för att ta bort den. Du får nu tillgång till högtalarna streck diskant.
4

Ta bort de två skruvarna från instrumentbrädan diskant högtalare mount. Lyft talaren upp. Du ser en stickkontakt på den andra sidan. Koppla den. Flytta till andra sidan och ta bort den andra talarens skruvar och lossa dess stickpropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82462.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.