Felsökning av Stock Stereo i en 2001 Ford Mustang

Den 2001 Ford Mustang är en bakhjulsdriven, American-made muskelbil. Beståndet stereo i 2001 Ford Mustang är benägna att ett antal frågor som kan påverka ljuduppspelning eller förhindra stereo från att arbeta helt. Var och en av dessa gemensamma problem kan lösas genom ett särskilt förfarande med ett antal grundläggande steg. Saker du behöver
eltejp
Skiftnyckel
Wire strippor
Saxar
Replacement huvudenhet fjädrar
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
shorts, feedback eller Distortion
1

bort enheten stock huvudet genom att först ta bort plasten shifter bezel och centrala instrumentpanelen konsolen. Nästa, lossa de två skruvarna som håller enheten stock huvudet på plats och skjut huvudenheten mot dig själv.
2

Undersök trådarna på baksidan av huvudenheten för nötning eller annan synlig skada. Om du hittar några skadade kablar, skär genom det skadade området med en sax. Strip 1/4 tum av varje ände av skärmning på trådarna med hjälp av ett par av kabelskalaren. Vrid exponerade ledningar ihop och linda denna förbindelse med eltejp. Upprepa denna process för eventuella skadade kablar.
3

Skjut huvudenheten tillbaka in i instrumentbrädan. Byt instrumentpanelen komponenter som togs bort i steg 1.
Skivor fastnar eller inte spelar
4

bort enheten stock huvudet genom att först ta bort plasten shifter bezel och center instrumentpanelen konsolen. Nästa, lossa de två skruvarna som håller enheten stock huvudet på plats och skjut huvudenheten mot dig själv. Koppla ledningarna på baksidan av huvudenheten.
5

Öppna huvudenheten genom att lossa och ta bort skruvarna med en skruvmejsel. Leta fjädrarna som håller skivorna på plats. Placeringen av dessa fjädrar varierar beroende på vilken version av beståndet Mustang stereo vår bil är utrustad med, eftersom det fanns flera fabrikstillval. Om din Mustang är utrustad med en 6-skivors CD-växlare blir det flera fjädrar. Ta bort dessa fjädrar och ersätta dem med nya fjädrar.
6

Skjut huvudenheten tillbaka in i instrumentbrädan. Byt instrumentpanelen komponenter som togs bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82466.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.