Hur att uppgradera systemet Factory Sound i Nissan X-Trail

Nissan X-Trail kommer från fabriken med en AM /FM-radio och CD-spelare. Du kan uppgradera systemet stock stereo med en eftermarknad huvudenhet från en mängd olika tillverkare bilstereo. När du har valt det nya däcket, kan du välja en professionell installation, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och verktyg för att göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Hylsnyckel
Trim verktygspanel borttagning (tillval) katalog kryssmejsel
Insättningshylsan
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft Nissans huven och ta bort jordkabeln från batteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa bulten som håller kabeln till den negativa batteripolen. Den jordkabel ansluter batteriet till ramen av fordonet. Lyft kabelns klämman från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Grab den nedre kanten av instrumentpanelen som omger stereo och kontroller klimat, och dra den bort från X-Trail s instrumentbräda. Koppla bort de fyra ledningar kontakterna från baksidan av panelen - två på vardera sidan för strålkastarna och switchar fara, två i botten för klimatet kontrollerna. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel. Skjut däck från stereon dockan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ställ in stereon åt sidan.
4

Sätt eftermarknaden stereons insättningshylsan i den tomma stereo montering dockan. Samla stereo ledningar och kablar antenn på baksidan av dockan och dra dem genom hylsan till framsidan av Nissans stereo docka. Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Konsultera kabelhandboken sele adapter för korrekt anslutning platser.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya stereoljudet huvudenhet. För in antennkabeln leder in i FM /AM-antenningång på baksidan av den nya stereon.
6

Skjut huvudenheten i installationen hylsan tills den låses på plats. Passa instrumentpanelen med Nissans instrumentbrädan och koppla in ledningar kontakter som tidigare lossades. Tryck fast panelen mot instrumentbrädan tills den snäpper på plats. Återgå till motorrummet.
7

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82479.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.