Sony MDX - 6500R Radio Problem

Sony MDX - C6500R radion är en eftermarknad minidisc -spelare alternativ för din bil . Vanliga problem med radion innefattar ingen eller låg ljud , ur funktion styrknappar och dålig radiomottagning . Ingen eller låg ljudnivå

problem ljud är ofta orsakas av felaktig volyminställningar . Det första steget för att fastställa att ljudet är att vrida volymen ratten på vänster sida av ansiktet av Sony MDX - C6500R till höger eller tryck på " Volume + " knappen på fjärrkontrollen . Tryck på " ATT" -knappen på ovansidan av den roterande ratten eller på fjärrkontrollen för att stänga av ljuddämpning , vilket dämpar högtalarna .
Styrknappar Verkningslös

när kontrollknapparna inte svarar på dina knapptryckningar , måste du återställa enheten . Tryck på knappen ansiktet utgåvan i det övre högra hörnet i Sony MDX - C6500R och dra bort radion . För in spetsen på en penna till " Reset " hål i det nedre vänstra hörnet på enheten för att återställa radion .
Dålig radiomottagning

Dåligt radiomottagning orsakas ofta av hinder som stora byggnader , och är oftast fast genom att fortsätta att resa . Du kan öka mottagningen genom att placera radion i mono . För att ställa in mono , tryck på "Meny " och sedan "Sök /AMS + " tills " Mono - On " visas på displayen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82503.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.