Hur man tar bort A6 Climate Control

Audi A6 klimat styrenhet innehåller kontrollerna för värmare, luftkonditionering och uppvärmda säten, om A6 är utrustad med dessa funktioner. Klimatanläggningen är fäst på instrumentbrädan montera av ett par bultar, vilket gör att ta bort det enkelt. Men för att komma åt skruvarna, måste du först ta bort A6 radio. En speciell uppsättning Audi radio-borttagningsnycklarna är skyldig att göra det. Du kan få dem från en Audi-återförsäljare eller från en bildelar och tillbehör butik. Saker du behöver
Tänger Begagnad Audi radio-borttagningsnycklarna
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av A6: s motor. Ta bort plastskyddet från batteriet. Lossa den lilla muttern på den bakre kanten av den svarta kabeln med en tång. Dra kabeln bort för att koppla bort batteriet.
2

Sätt Audi radio-borttagningsnycklarna i skårorna. Det finns en lucka under "Volume"-ratten och en lucka under "Tune" ratten. Tryck på knapparna i ordentligt.
3

Ansök utåtriktat tryck på tangenterna för att frigöra Radiomonteringssats klipp. Skjut radion framåt genom att dra på tangenterna.
4

Flytta radion ur vägen. Om du behöver mer utrymme för att komma åt bultarna klimatreglering, dra de två anslutningarna från baksidan av radion och ställ den åt sidan.
5

Avlägsna de två fästbultarna från övre kanten av klimatkontroll enhet med en hylsnyckel. Dra fram och lossa dess kabelhärvan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82540.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.