Hur man installerar en Jensen CS-8000 bandspelare

Om du vill byta ut din bilradio med en eftermarknad stereo däck, är ett alternativ till Jensen CS-8000 kassettdäck huvudenhet. Den Jensen Enheten är en vanlig enkel-DIN storlek, så den passar i instrumentbrädan stereo montering docka av något fordon. Har kassettdäcket installeras av en professionell, eller köpa de nödvändiga adaptrar för att spara pengar och installera det själv. Saker du behöver
Wrench
Vehicle reparationshandbok
Installation krage
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj bilens hood från dra spaken Huvlås under instrumentpanelen (den specifika platsen varierar mellan fordon). Flytta till fordonets front och öppna motorhuven. Koppla bort den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol och ställ in kabeln åt sidan. Flytta tillbaka till fordonets insida.
2

bort däcket fabriken stereo följa instruktionerna reparationshandbok för din bil. Koppla stereo ledningar kontakter och antennkabeln från uttagen på baksidan av stereon och ställa in enheten åt sidan.
3

Skjut Jensen installationen kragen i den tomma stereo docka. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av bilens instrumentbräda. Böj metallflikarna på sidorna inne i installationen kragen med flat skruvmejsel för att fästa den i dockan.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Adaptern kommer att överbrygga anslutningen mellan bilens stereo kablage och uttag på baksidan av Jensen kassettdäcket.
5

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakterna i uttagen på baksidan av stereo. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på vänster sida av Jensen huvudenhetens baksida.
6

Skjut stereo däck i bilens stereo montering dockan tills den låses inom anläggningen kragen. Byt paneler och skruvar som togs bort för att ta ut fabriken stereo följa stegen i reparationshandboken för stereo installation. Återgå till bilens motorrum.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt klämman s bulten med nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82549.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.