Hur att dra kablar förstärkareffekt i en Honda Accord

Förstärkaren strömkabeln är viktigt att installera en eftermarknad förstärkare bilstereo i din Honda Accord. Förstärkaren kräver en självständig anslutning till bilens batteri. Använd en elkabel från en förstärkare kabelsats för att ansluta Accord batteri till förstärkaren. Köra kabeln från batteriet till förstärkaren kan utföras av en bilstereo professionell eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
förstärkare kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken Huvlås ligger på vänster sida om ratten, under instrumentpanelen. Flytta till framsidan av Honda och öppna motorhuven. Lossa bulten på de negativa och positiva klämmor batterikabel med en 10mm skiftnyckel.
2

Ta bort den negativa klämman batterikabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Lyft den positiva batterikabeln från den positiva inlägget och placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på posten. Byt ut kabeln klämman över pluspolen och dra åt bulten med nyckel.
3

Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Sätt i strömkabeln från förstärkaren kabelsats i slutet av ringen terminalen.
4

Lokalisera öppningen i Accord brandvägg leder till insidan av kabinen. Öppningen är placerad på vänster sida av motorrummet och redan har kablar och ledningar matas genom till insidan av fordonet. Mata kabeln genom öppningen i Hondas förarsidan fotutrymmet. Flytta till fordonets insida.
5

Dra ledningen längs förarens sida av fordonet. Bänd gummi panelerna på sidan av Accord nära dörröppningar bort från sidan av fordonet med en kåpa borttagningsverktyg och stoppa in kabeln nedanför. Dra kabeln från foten väl på förarsidan till den bakre lastutrymmet på fordonet (antingen stammen eller baksida kombi).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82550.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.