Hur identifiera polariteten på högtalarkablarna i en 1997 Dodge Intrepid

Hem högtalarkabeln är ofta färgkodade för enkel identifiering av de positiva och negativa kablarna. Automotive högtalarkabeln i 1997 Dodge Intrepid har inte denna färg-kodning. När du installerar en ny stereo i bilen, måste du bifoga högtalarkablarna korrekt. Om du inte gör detta kan skada högtalarna och kräver att de skall ersättas. Du kan göra ett enkelt test under stereo installationen att identifiera polariteten på högtalarkablarna. Saker du behöver
9-volts batteri
Liten platt skruvmejsel
Byråkrati
Visa fler instruktioner
1

bort grillen från dörren högtalare i 1997 Intrepid. Sätt in kanten av en platt skruvmejsel mellan dörren gjutning och högtalargallret och bänd försiktigt högtalargallret bort från dörren.
2

Lossa högtalarkablarna från baksidan av bilradion utfodring till högtalaren som du just tagit bort grillen.
3

Anslut ena kabeln till den positiva polen på en 9-volts batteri. Anslut den andra tråden till den andra batteripolen. Observera talaren - om den skjuter ut, är polariteten korrekt. Märk positiva ledningen med en bit röd tejp för att identifiera tråden. Om högtalaren verkar vara sugs in, är polariteten omvänd. Byt de två kablarna och kontrollera sedan högtalaren igen för önskad effekt.
4

Installera den nya stereon. Anslut högtalarkabeln till stereon, se till att de positiva och negativa kablarna är rätt anslutna. Sätt tillbaka högtalargallret och den nya stereon i 1997 Dodge Intrepid är redo att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82553.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.