Hur installerar jag en eftermarknad AMP till en 2002 Lincoln LSE Factory System?

Många ljud entusiaster inte är nöjd med de system factory ljud i sina fordon. Men kanske de inte vill ersätta sin huvudenhet eftersom det kan förstöra utseendet på deras fabrik streck. Om du vill lägga ström till din enhet, men att hålla din enhet fabriken huvudet och högtalare, kan du helt enkelt lägga en förstärkare. En förstärkare levererar extra effekt till högtalarna eller subwoofern, och därmed bidrar till den totala effekten av systemet. Den 2002 LSE har en fabrik amp, men du kan lägga till ytterligare en förstärkare för att den, eller ersätta den gamla. Saker du behöver
Skruvmejsel
Lödkolv
Stereo tråd
eltejp
Linjekänslighet omvandlare Review 4 gauge tråd
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och ta bort minuspolen från negativa inlägg på batteriet. Den negativa polen hålls på med en klämma som du kan lossa och ta bort med en skruvmejsel.
2

Gå till bakluckan på bilen och leta reda på aktiemarknaden förstärkaren.

3

Koppla selen trunk kablar från baksidan av förstärkaren genom att trycka in på release fliken. in i vit /röd och grå /röda trådar
4

Tap genom att skarva dem. Använd en lödkolv för att smälta en liten mängd lod i vajrarna och låt det torka. Täck den lödda delen med eltejp när det är torrt.
5

Sätt tillbaka din sele trunk ledningar på baksidan av beståndet amp. Tryck bara sele kontakten på plats tills du hör att den låses.
6

Anslut de två kablarna som du skarvas tidigare till din linje nivåomvandlaren med en lödkolv. Linjen nivåomvandlaren har en ände med högtalarkabeln sticker ut, är detta slutet som du löda.
7

Anslut RCA-kablarna från din linje nivåomvandlaren till din förstärkare. Ingångarna på förstärkaren och utgångarna på linjen nivåomvandlaren bör vara tydligt märkta.
8

Kör en 4-mätare ström-ledningar från pluspolen på batteriet till makten ingången på din förstärkare. Dra ut kabeln genom genomföringen på förarsidan fot område. Dölj tråden under din mittkonsolen och mattan om du önskar.
9

Anslut minuspolen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82581.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.