Hur man installerar en Acura MDX Auxiliary

Det finns två sätt att skapa en AUX-ingång i Acura MDX. Ett sätt, med hjälp av en FM-sändare, använder en anslutning som konkurrerar med radiosignaler och arbetar endast samt signalstyrkan. Det bästa sättet är att använda en FM-modulator. FM-modulatorn skapar en direkt väg in i Acura stereo huvudenhet för klarare och mer tillförlitliga anslutningar. Eftersom kostnaden och installationen är nästan identiska, är FM-modulator det självklara valet. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg
Tunn duk
kryssmejsel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner

1

Höj Acura huva och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägg med en 10 - mm hylsnyckel. Lyft kabelns klämma ur batteriet och vila bort från batteripolerna.
2

Bänd kåpa från instrumentbrädan runt stereoanläggning med en kåpa borttagningsverktyg. Lägg ett tunt tyg runt bladet av verktyget för att undvika repor på panelen eller den omgivande instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

bort de sex skruvarna som omger enheten fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel. Skjut fabriken stereo från instrumentpanelen stereo montering dockan och koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av stereoanläggning.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av fabriken stereoanläggning. Anslut FM-modulator ledningar kontakt i lämplig kabelnätet adapterkabel. Konsultera kabelnätet adapter handbok för korrekt AUX-ingång plats.
5

Mata FM-modulator input kabel i handskfacket anslutning till fabriken stereo. Placera den huvudsakliga rutan för FM-modulatorn i baksidan av Acura stereo montering dockan. Skjut däcket fabriken stereo tillbaka in på bilens instrumentbräda.
6

tillbaka de sex skruvarna runt fabriken stereo med en skruvmejsel. Placera kåpa tillbaka runt stereoanläggning och tryck fast runt sin omkrets för att knäppa den på plats igen på instrumentbrädan.
7

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng Acura huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82594.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.