Hur man uppgraderar Bose för en Mazda 3 GT

Ibland är det enda önskvärda aspekten av en lång enhet är det musiken som medföljer. Oavsett om det är din favorit-CD eller digitala spår eller den lokala radiostationen, gör din musik enheten lite mer uthärdlig. Mazda 3 GT kommer med ett tillgängligt Bose ljudsystem alternativ, som med tiden kan visa sig vara otillräckliga för dina musikaliska behov. När detta inträffar, är det dags för en musikalisk hårdvara uppgradering. Saker du behöver
Bruksanvisning
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Bose förstärkare
Replacement högtalare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din instruktionsbok för specifikationerna för din nuvarande Bose högtalare och förstärkare. Dessa är de områden du vill uppgradera, som en CD-växlare ska spela samma musik, oavsett hur ny den är, men högtalarna och amp är där musiken får sin kraftfulla punch.
2 < p> Skaffa en ny Bose förstärkare. Amps kan producera flera tusen watt värde av ljudeffekt, så det är viktigt att se vad din nuvarande Mazda amp är och hitta en förstärkare som kan producera ett mer kraftfullt ljud. När du vet hur kraftfull din Bose förstärkare är, väljer ersättare högtalare som kan hantera denna makt. Den watt för högtalarna är tryckt på förpackningen av högtalaren utrustningen. Ner din Mazda 3 GT
3

Ström och tillgång till aktuella Bose förstärkare. Beroende på modell och producerade år, är förstärkaren antingen direkt under förarsätet eller i bagageluckan. Koppla den nuvarande amp och sätt den nya Bose förstärkare, anslut sedan utrustningen och kablarna tillbaka till förstärkaren.
4

åt dina Mazda högtalare. Den exakta metoden kommer att variera beroende på din modell, så kolla i instruktionsboken för att öppna upp dörrpanelerna där högtalarna hålls. Vanligtvis finns det några skruvar vid sidan av panelen, som en gång bort kan du bända loss panelen och komma åt högtalaren.
5

Koppla bort sladdar in i högtalaren och ta bort högtalaren. Sätt i den nya högtalaren och anslut kablarna. Sätt tillbaka dörrpanelerna och slå på din bil för att börja njuta av din nya stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82598.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.