Hur Wire en System efterklangen i en bil

Kabeldragning en Efterklang Stereo i ett fordon kan göras men är ett mindre effektivt alternativ till en konventionell stereoanläggning. Efterklangstiden Stereo introducerades först av Pioneer decennier sedan som en hemmastereo. Det kan omvandlas till en bil stereo med hjälp av några grundläggande material. Den skrymmande enheten kan vara lägre än önskvärt för en bilstereo system, men kan spara dig pengar. Saker du behöver
A /C spänningsomvandlare
Visa fler instruktioner
1

besluta om en plats i fordonet för att montera mottagaren. Detta beror helt på det tillgängliga utrymmet i fordonet. Eftersom mottagaren är stort, lagra den i baksätet är sannolikt det enklaste alternativet.
2

Anslut efterklangen högtalarna till mottagaren och montera dem i bilen. I en kombi, SUV eller annat fordon med en frigående stammen kan högtalarna monteras dit. I andra fordon med en sluten trunk högtalarna ska monteras i baksätet för optimal kvalitet.
3

Köp en A /C-omvandlare. Detta är en enhet som ansluts till bilens cigarettändaruttag och har ett vägguttag för att ansluta enheter till. Anslut A /C makt omvandlaren och in i bilens cigarettändaruttag. Anslut Efterklang mottagaren till A /C spänningsomvandlare. Efterklangstiden Mottagaren är en låg effekt mottagare och behöver inte vara ansluten till bilens batteri.
4

Slå på bilen och slå på mottagaren. Testa Efterklang stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82604.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.