Hur Wire en Shaker 500 Sound System

The Shaker 500 ljudsystem vanligtvis installeras på Ford Mustang som ett lager stereoanläggning. Den innehåller en huvudenhet med MP3-kapacitet och åtta högtalare. Den stereon är utformad för att passa med Mustang. Detta gör installationen enkel som alla komponenter passar perfekt i bilen. Saker du behöver
skruvmejsel
Skruvar
Visa mer Instruktioner
1

Koppla ur bilens batteri. Detta förhindrar att stereon från kortslutning.
2

Installera huvudenheten. Huvudenheten är mottagaren för den stereo och monterad i instrumentpanelen. Titta på baksidan av huvudenheten. Det finns tre portar: två långa rektangulära och en liten, rund. Dra ut stereon trådarna från fordonets radio mount. Det finns tre ledningar, en liten rund (antennen), och klumpar av ledningar med rektangulära clips. Anslut den runda tråden i runda porten på huvudenheten och klippa kablarna på baksidan av däcket. Färgen och formen på klippet visar vilken klippet går där.
3

Undersök portar för högtalarna i bilens trim. Dessa är föranpassade hamnar där högtalarna är inhysta. Lokalisera de två kablarna på baksidan av portarna. En är röd och en är svart. Anslut den röda kabeln med den positiva terminalen på högtalaren som passar in i den porten och anslut den svarta kabeln med den negativa polen av den högtalaren. Skruva in högtalaren i trim panel. Upprepa denna process för varje ytterligare högtalare.
4

Leta förstärkaren för Shaker 500-systemet. Det bör hållas i stammen. Anslut RCA-kablar (röd och vit) till sina matchande portar på förstärkarens ingångar. Anslut strömkabeln till kunden elclipset på förstärkaren.
5

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren. Kontrollera att den röda ledningen är kopplad till den positiva polen och den svarta kabeln är ansluten till den negativa polen.
6

Anslut batteriet. Slå på bilen och testa systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82611.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.