Hur man bygger Kick Paneler

Om du upplever en brist på talare utrymme eller korrekt stadieindelning för dina högtalare, anpassade kick-panel är svaret. Kick paneler kan anpassas till de exakta dimensionerna och utrymme du har tillgängligt. Var säker på att du identifiera eventuella hinder i din väg - inklusive nödbromsen - innan du börjar ditt projekt, så att du kan bygga runt den, eller placera din kick paneler annorlunda. Saker du behöver
Naturligt hår Stir pensel
pinnar
pappersmuggar
Glasfiber duk
Glasfiber harts och härdare
Limpistol med lim
1/8-tums plywood eller MDF
Hobby kniv
Jigsaw
Bondo
Kontakt cement
Expanderande spray skum
remmar Tillbaka
Rough-grit sandpapper
Fin-grit sand Heat papper
gun
Visa fler instruktioner
1

Design formen på din kick paneler. Identifiera vad du vill att den färdiga produkten ska se ut, med storleken och formen på dina högtalare beaktas.
2

Rita din design på en bit MDF eller plywood. Du kan också spåra paneler stock sparka, eller använda en mall, om man lämnades med högtalarna
3

Klipp din design ut två gånger -. En gång för varje kick panel - med en sticksåg. Skär försiktigt, så att dina högtalare passar in i kick panel. Testa passa utskärning i bilen, se till att den passar ordentligt. Detta är högtalaren plattan.
4

Klipp ut högtalare fästen från plywood eller MDF. Rita och skär fästen enligt formen och utrymme du har tillgängligt på högtalarens placering. Montera fästena så att de matchar utrymmet, efter att de har skurits
5

Installera ryggbandet -. En 8-tums metallband som är perforerad - på högtalaren. Var noga baksidan remmen monteras så att högtalaren passar i kick panel. Den bakre remmen kommer att ansluta högtalaren fästet på högtalaren plattan. Den bakre remmen håller högtalaren på plats, ge det stöd och minska vibrationer och stress på kick panel.
6

Montera panelen på plats, för att säkerställa att den är säker, och att det syftar i den riktning du vill. Applicera spray skum till kick panel, skapa den form du vill ha. Sprayen skum kommer att tillämpas mellan högtalaren fäste och högtalarplattan, skapa en solid område mellan de två. Det kommer att fungera som en bas för dina glasfiber för att hålla fast vid.
7

Trimma överflödigt skum med en kniv, när det är torrt. Ta bort skum som är på insidan, som kan interferera med högtalaren, när den är monterad. Också, trimma utsidan, så att din kick panel är den exakta formen du vill att det ska vara. Små dips och veck kommer fyllas i med glasfiber, men ta bort eventuella stora knölar eller over-sprej med din brukskniv. Se bild 2 i den andra begäran om visuell av den installerade spray skum.
8

Blanda harts eller härdare i ett papper kopp, men följ instruktionerna noga. Skär glasfiberväv i 2-by-4-tums skivor som är lätta att arbeta med. Doppa glasfiber ark i harts /härdare blandningen och lägg den över kick panel. Lay den över spray skum och högtalaren montera och plåt.
9

Täck hela ytan, förutom hålen där talaren går. Beskriv de högtalare hål med glasfiberväv, men oroa dig inte för mycket om bitar fastnar i hålen, becase dessa kommer tas bort senare.
10

Överlappning bitar av glasfiber, för att öka hållfastheten. Applicera två lager glasfiber duk. Oroa dig inte om stötar och veck. Låt glasfiber torka helt. Applicera inte glasfiber på baksidan av märkplåten. Din slutresultatet ska se ut som den tredje fotot i referens 2, förutom att dina cirklar kommer att beskrivas och inte omfattas.
11

Skär bort eventuella glasfiber som finns inuti hålen, eller hänger ned från kick panel med en mattkniv, efter glasfiber är torrt. Skär bort eventuella glasfiber som sveper runt botten av kick panel, eller inuti hålen i högtalaren plattan. Du vill inte ha något att störa installation av högtalarna eller paneler sparka.
12

Sand glasfiber ned, med grovt slippapper. Sand den tills den är smidig i handen. Ta bort alla rynkor och ojämnheter i glasfiber.
13

Ansök Bondo till eventuella sprickor och dips på kick-panel. Sand dem igen, med fint slippapper. Kör din hand över kick panel, för att säkerställa att alla stötar och missbildningar har tagits bort. Dessa kommer att visas under vinyl, så se till att de tas bort.
14

Applicera kontakt cement till vinyl natten innan täcker kick-panel. Värm vinyl med hjälp av en värmepistol, eftersom du sträcka ut den över panelerna. Cementen kommer också mjukna med värmen. Kontrollera att inga lösa fläckar, när vinyl är sträckt och tillämpa mer kontakt cement.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82628.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.