Hur du ansluter ampere i en 2001 Grand Cherokee

Fabriken stereo i 2001 Jeep Grand Cherokee kan utökas genom eftermarknaden förstärkare för att åstadkomma en tydligare, mer kraftfullt ljud. För att öka signalstyrkan måste du installera en förstärkare. För att verkligen driva ditt system till nya höjder eller att separat power högtalare grupper, kan du installera två eftermarknaden förstärkare. Installera flera ampere innebär inrättande av en kraftkälla för varje. Du kan köpa ett kit förstärkare ledningar för flera ampere vid en eftermarknad stereo utlopp och göra jobbet själv. Saker du behöver
Wrench
kit Förstärkare kablage (för dubbla förstärkare) katalog Drill (tillval) katalog Gummigenomföring (tillval) katalog Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Nätkabel koppling
RCA-kablar
Visa fler instruktioner
1

Höj ditt 2001 Jeep huva och lossa varje bult som håller de separata batterikablarna till deras respektive batteriterminalstorlekar inlägg med en 10-mm hylsnyckel. Lyft den negativa batterikabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Lyft pluskabeln från batteriet och placera förstärkaren kabelsats ring terminal på posten.
2

Byt positiva klämman batterikabeln till batteriets pluspol och dra åt kabelns bulten med nyckel. Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut den multi-amp strömkabeln i ringen terminalen. Den multi-amp kabel är tjockare än den vanliga kabel som används för att driva eftermarknaden amp.
3

Mata kabeln genom brandväggen och in i jeep s kabinen. Om du inte kan hitta vägen genom brandväggen till Grand Cherokee interiör, använd en borr för att skapa en ny öppning. Placera en gummigenomföring i det nya hålet för att förhindra kanten av brandväggen öppnas från skada nätkabeln. Trä kabeln genom den skyddade hålet och in i jeep s kabinen. Flytta till fordonets insida.
4

Skjut trim panel borttagningsverktyg till globlinjen av trim panelen som omger stereon däck, intill ventilerna klimatkontroll. Bänd panelen fri från instrumentbrädan och ställ den åt sidan. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en stjärnskruvmejsel och skjut fabriken enhet stereo huvudet från montering dockan.
5

Koppla stereo ledningar kontakterna från utloppen på baksidan av Jeep fabrik stereo däck. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Adaptern kommer att ge de nödvändiga anslutningspunkter för förstärkaren signalen och strömpåslag på kablarna. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av stereon
6

. Anslut signal-och vrid-på bly kabelanslutningar till motsvarande adapter kablage leder. Följ färgkoda på kortets ledare för vägledning till lämpliga anslutningspunkter.
7

Mata signal och strömpåslag på ledningarna genom baksidan av Grand Cherokee montering dockan och ner till golvet på Jeep passagerarsidan. Byt ut stereon i instrumentpanelen dockan och skruva i de två skruvarna på vardera sidan av enheten. Placera instrumentpanelen mot instrumentbrädan och tryck ordentligt för att knäppa den på plats.
8

Dra strömkabeln till bakre lastutrymmet av Jeep. Förlägg signalkabeln och strömpåslag på kabeln längs den motsatta sidan av Jeep till det bakre lastutrymmet.
9

Anslut elkabeln till makten kopplingen. Anslut de två 4-gauge kraftkabel till kopplingen och dra dem individuellt till respektive förstärkare. Anslut strömkablarna till makten ingångar på förstärkarna. Anslut signalkabeln och turn-on leda till en av de två förstärkarna i bagageutrymmet.
10

Anslut RCA-kablar till RCA-utgång på samma förstärkare du ansluten signalkabeln. Anslut RCA-kablar till RCA-ingång på den andra förstärkaren. Anslut jordning poäng på varje förstärkare till en skruv eller bult i bakre bagageutrymmet är av Jeep. Välj en skruv eller bult för varje förstärkare jordkabel - ingår i förstärkaren kabelsats - i direkt anslutning till Grand Cherokee: s ram. Återgå till Jeep motorrummet.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Placera säkringen i ringen terminaler säkringshållaren och stäng Grand Cherokee huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82645.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.