Hur man installerar ett AVIC F90BT på en 2003 Lincoln Aviator

I 2003 Lincoln Aviator är utrustad med en dubbel-DIN storlek stereo huvudenhet. Aviator ägare kan därför välja att ersätta fabriken däck med en ny dubbel-DIN storlek enhet (som Pioneer AVIC F90BT) utan att behöva ändra dockan instrumentbrädan stereo. AVIC F90BT ger mer kraft för volym och tydlighet samt övriga uppgraderingar över beståndet Aviator stereo. Byt ut enheten själv att spara kostnaden för en professionell installation. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel
borttagningsverktyg 7-mm hylsa
Ratchet
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa mer Instruktioner
1

Lyft Aviator huven och lossa bulten fästa jordkabeln till batteriet med en 10-mm hylsnyckel eller hylsa och spärrskaft. Marken kabel ansluter ram Lincoln till den negativa batteripolen. Ta bort kabeln och ställ den åt sidan. Flytta till bilens interiör.
2

Bänd luckan på toppen av Aviator instrumentbräda ifrån instrumentbrädan med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två 7-mm skruvar under panelen med en hylsa och spärrskaft.
3

Lyft ramen som omger stereon bort från instrumentbrädan. Bänd ventilerna under stereoanläggning bort från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg och ställ dem åt sidan. Ta bort de två 7-mm-skruvarna under radion med hylsa och spärrskaft.
4

Skjut fabriken stereoanläggning från Lincolns instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av enheten. Skjut fronten adaptern i Aviator stereo montering dockan.
5

Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av bilens instrumentbräda. Anslut de två stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av AVIC F90BT.
6

Sätt i antennkabeln leder in i FM-antenningång på nedre vänstra hörnet av Pioneer stereoanläggning . Skjut in den nya stereon däck i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
7

Byt ventilerna under stereon och tryck dem på plats tills de låses i instrumentbrädan. Placera trim bezel runt den nya stereon fronten adaptern och tryck ordentligt för att knäppa den på plats. Ersätt de två 7-mm-skruvarna på toppen av trim bezel med en hylsa och spärrskaft.
8

Placera den lilla panelen ovanpå Aviator instrumentbrädan och tryck ordentligt för att knäppa den på plats . Återgå till bilens batteri.
9

Placera klämman jordkabel till den negativa batteripolen stolpen och dra åt bultarna i slutet av klämman med ranch. Stäng Aviator huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82650.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.