Hur man gör en Bass Tube för en bil

För att få bas från en bilstereo, måste du installera en subwoofer i bilens hytt. Du kan göra en bas rör för att innesluta en subwoofer och montera det bakom passageraren eller förarstolen eller i bagageutrymmet. Fördelen med basen röret är att dess storlek gör för enklare placering i en bil än den hos en fyrkantig högtalarlåda. Du behöver material från en järnhandel, tillsammans med verktyg som de flesta hem har på handen. Saker du behöver
Betong röret, 2 meter lång, 25-tums diameter
2 rutor plywood, 30-av-30-tums
Pencil
Saber såg
fint slippapper
Grov trasa
Electric drill
Trä skruvar
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera plywood torget på ett bord. Ställ konkreta röret på torget. Rita en kontur runt röret på torget med en blyertspenna. Placera röret undan.
2

Skär konturerna av torget med en tigersåg. Släng den överskjutande plywood. Sand kanterna på utskurna cirkeln av plywood med fint slippapper i fem minuter. Blås bort sandpapper damm från cirkeln.
3

Ställ röret på bordet. Sätt den skurna cirkel av plywood in i toppen av röret. Om snittet cirkeln inte passar in i toppen av röret, upprepa slipning i ytterligare fem minuter. Upprepa hela proceduren just avslutat att göra en annan utskuren cirkel av plywood.
4

Placera en av de utskurna cirklar på bordet. Placera subwoofern nedåt på cirkeln. Rita en kontur runt subwoofern med en blyertspenna. Placera subwoofern åt sidan. Skär igenom konturerna med en tigersåg. Peta snittet skissera ut ur cirkeln. Sand insidan kanterna på cirkeln med sandpapper i fem minuter. Torka av insidan kanten med en grov trasa. Gör en prick på cirkeln med en penna.
5

Placera den andra utskurna cirkeln på bordet. Placera subwoofern framsidan upp på cirkeln. Rita en kontur runt subwoofern med en blyertspenna. Placera subwoofern åt sidan. Skär igenom konturerna med en tigersåg. Peta snittet skissera ut ur cirkeln. Sand insidan kanterna på cirkeln med sandpapper för 1 minut bara. Torka av insidan kanten med en grov trasa.
6

Ställ röret på bordet. Mät två inches ner från toppen. Gör en prick med pennan. Rotera röret ett kvarts varv medsols. Gör en prick på tuben. Upprepa detta ytterligare två gånger. Vänd röret och upprepa proceduren.
7

Borra ett hål genom varje prickar på röret med borrmaskin. Ställ den avskurna cirkeln som inte har en prick på den på bordet. Borra ett hål genom ett hörn av en cirkel, ca en tum i från kanten med borren.
8

infoga den urklippta cirkeln som inte har en prick på den i toppen av röret . Skjut cirkeln i röret tills du kan se en kant genom hålet i röret. Kör en trä skruv genom varje hål och in kanterna på cirkeln med en stjärnskruvmejsel.
9

Vänd röret över. Sätt den skurna cirkel som har en prick på den in i röret. Placera röret undan tills du vill installera subwoofern i basrörförstärkare du har gjort. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82809.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.