Hur man installerar ett system bilnavigation

Om du är trött på att köpa, lagra och använda vägkartor, kanske du vill installera ett system för bilnavigering. Global Positioning System, eller GPS, har kommit långt sedan starten, och det är enklare än någonsin att installera en i bilen. Det svåraste är att bestämma vilken du vill. Saker du behöver
GPS-enhet (med monteringsanvisningar) katalog grundläggande verktyg som
Visa fler instruktioner
1

Research vilken typ av bil navigationssystem du vill köp. Det finns massor av märken, modeller och prisklasser. Den mest populära navigering i bilen system-och ofta det bästa värdet-är bärbara, vilket innebär att du kan ta bort dem från en bil och använda dem i en annan.
2

påbörja installationen av en bärbar eller " , plug-and-play "bilnavigering, konsultera instruktionsboken. De flesta av dessa modeller kräver mycket få verktyg och mycket lite modifiering av bilen.
3

Bestäm var i bilen du vill placera enheten. En instrumentpanel plats ger GPS antenner en tydlig väg till himlen. Kontrollera att nätadaptern sladd för enheten kommer att nå till cigarettändaruttaget i din bil.
4

Montera basen av navigationsenheten till din valda plats. Många modeller levereras med en sugkopp vindrutestativet. Andra kommer med ett vägt fäste som sitter på instrumentbrädan, men kunde flytta runt vid tvära svängar eller plötsliga stopp. Det bästa är att använda ett fäste som antingen skruvar på instrumentbrädan eller kommer med en stark, men avtagbara självhäftande.
5

Du kan köpa och installera ytterligare fästen för andra fordon som du vill använda navigationsenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82862.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.