Hur Smooth Tint bilfönster

Bil Färgtoning ser billig och slumpartat om du inte släta ut under installationen. Det är ganska lätt att installera Färgtoning korrekt, gör en jämn och imponerande yta på din bilfönster. Ta din tid och göra det på rätt sätt. Saker du behöver
Tint liner schampo
baby och destillerat vatten
Sprayflaska
Chizler
Hård kort
Visa fler instruktioner
1

Spraya ditt bilfönster. Torka av den med en luddfri trasa. Se till att ta bort all lösning. Använd ett chizler verktyg för att ta bort eventuellt skräp kvar. Om du inte får det, kommer din bil färgton inte vara slät. Det ska bubbla upp istället och vara mer benägna att peeling.
2

Ta vädret packningen från hela bilrutan. Detta är den gummilist än hindrar vatten från att läcka in i bilen.
3

Blöt insidan av fönstret frikostigt. Ta bort filmen från nyans liner. Spraya den klibbiga sidan av fönstret färgton liner med vatten. Se till att mätta den.
4

rulla ner fönstret en aning. Applicera färgtonen liner längs övre delen av fönsterglas. Se till att rada färgtonen upp till toppen av glaset.
5

Tuck filmen under botten packning, gummi bit längs ner i fönstret.
6

Anchor färgtonen med hjälp av ett hårt kort. Ett kreditkort fungerar. Gnid in kortet längs linjen för att få den på plats. Spraya ytan av färgton fodret en gång igen för att göra det lättare att hantera.
7

Använd den hårda kortet att förankra filmen nedåt i mitten av fönstret. Start vid mitten av fönstret och gummiskrapa ut vattnet genom att köra det hårda kortet längs ytan. Ominstallera vädret packningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82908.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.