Hur man installerar en bärbar strömkontakt i bilen

Om du behöver en vanlig strömkontakt i bilen, för att ladda enheter som mobiltelefoner och bärbara datorer eller vad är med på resan, det finns en enkel lösning på ditt problem . Endast avancerade bilmodeller tenderar att komma med eluttag utrustning förinstallerat, men det finns ett tillägg på enhet som kan ansluta direkt till din bil. Saker du behöver
bil med aktiv cigarettändarkontakten
Portable AC /DC-omriktare
nätkontakten med lämplig effekt
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil är utrustad med en cigg-in-dash, eller om cigarettändaren har tagits bort eller inte ingår som en fabrik alternativ, se till att elkabeln kvarstår. Det är en svår uppsättning knep för att installera en DC-strömkälla (den typ av ström som lagras av bilens batteri) i en bil som inte är utrustad med en cigg-kontakt eller annan strömkälla.
2

Vet skillnaden mellan den typ av elektrisk ström din bil producerar och den typ som används av vanliga elektroniska apparater som normalt kontakten i ett vägguttag. Bilar körs på likström (vanligen kallad DC), medan den typ av eluttag du hittar i ditt hem avrinning av växelström (AC) ström. AC är den typ av ström du behöver för att sluta med i din bärbara eluttag för din bil.
3

Kontrollera hur mycket ström din bärbara dator, smartphone eller annan enhet "drar" på varje given tidpunkt. Detta är något som kan hittas i din bruksanvisning, eller med en snabb sökning på nätet. Den strömförbrukningen kommer att mätas i watt, och du måste ha en AC /DC-omriktare och bärbara elektriska kontakten med tillräcklig effekt utdata för din enhet. Bärbara eluttag för användning i bilen allmänhet produktionen mellan 80 och 200 watt.
4

Välj en portabel AC /DC-omriktare och bil eluttag enhet baserad på dina behov och budget. Vissa beslutsfattare på sådana anordningar är Targus, Xpower och Xantrek och Jensen. Nya funktioner för att leta efter är flera eluttag i samma enhet, en tillräckligt hög wattmärkning, en USB-kontakt med buss makt och en användning indikator. Oroa dig inte alltför många fina funktioner, det är viktigare att spendera dina pengar på en enhet som uppfyller dina grundläggande behov
5

Anslut enheten till din cigarettändare port och du har nu. en bärbar strömkälla för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82912.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.