Hur bli av guvernören på en bil

Guvernören är en elektronisk apparat placerad på äldre fordon av biltillverkaren. Det sätter en gräns på bilens motor så att den kan bara nå en viss hastighet, oftast under 100 mph. Även tillverkarna bytt till ett annat system, finns det fortfarande fordon på vägen med en guvernör i motorn. De som vill bli av pjäsen måste börja med att ta reda när bilen gjordes. Saker du behöver
Driven programmerare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera året av din bil innan du försöker ta bort regulatorn. Tillverkarna slutade använda guvernörer i 1997-1998 och bytte till ett program som är fast i datasystemet. Om din bil gjordes efter 1997-1998, är guvernören hårdkodade i datorprogrammet av bilen. Bestäm om du har rätt teknisk know-how för att programmera om datorn själv eller om du
2

Planen på att skicka den till en tredje part. Tredje part finns att fixa guvernören eller dator, men du måste skicka chip från datorn.
3

Köp en effekt programmerare från en Biltema. Makten programmerare åsidosätter din nuvarande dator och tvingar systemet att ansluta sig till de nya hastighetsgränserna införs. Systemet levereras med all den information som behövs för att installera det på din bil.
4

Ta datorprogrammet från din bil. Var medveten om att detta kommer att lämna din bil i icke-fungerande skick i flera dagar medan du programmerar datorn. Makten programmerare innehåller anvisningar om hur du tar bort det gamla systemet utan att orsaka skador på bilen.
5

Installera den nya makten programmeraren in i din bil eller har det gjort av en utbildad professionell. Makten programmerare är ganska överkomligt och avlägsnar guvernören genom att ersätta de hastighetsbegränsningar som införts av tillverkaren. Så länge du har tillgång till denna programmerare, kan du lätt bli av med din gamla guvernören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82945.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.