Hur man bygger en Tecumseh Karburator

Tecumseh motorer är kända för sin tillförlitlighet och enkel design. Monterad på allt från go-kart till gräsklippare till lövblåsare, Tecumseh motorer är omfattande och mångsidig. Sällan bryter en Tecumseh motor ner eller behöver service, men regelbundet underhåll garanterar många år av problemfri drift. Ett särskilt område av regelbunden maintanance behov ligger i luften och bränsletillförselsystem (dvs. förgasaren). Med regelbundet underhåll, kan förgasare utföra ett stort antal år. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Ratchet satt
skiftnyckeln som
Förgasare ombyggnadssats
Needle-nosed tång
Visa fler instruktioner
1

Beställ rätt förgasaren ombyggnadssats från din lokala Tecumseh återförsäljare (han kan hjälpa dig att få den rätta om du ger numret motormodell eller ta förgasaren in till butiken). Ta din förgasare genom att koppla gas slangar och airbox munstycke med nål-nosed tång. Lossa bultarna som håller förgasaren på insuget och ta bort dem. Skjut förgasaren och grenrörspackning bort av motorn, och ställa det en ren yta att arbeta.
2

Haka av hållaren kabeln på botten av förgasaren float skål och ta bort skålen. Skruva av jet skruven ligger i mitten av den övre delen av förgasaren och skjut försiktigt ut nålen. Använd förgasaren renare att spruta ut eller åtminstone lossa upp någon "gunk" bifogas till förgasaren väggar och flottar. Byt packningarna på insidan av förgasaren och byt ut nålen mot en från förgasaren ombyggnadssats (som också ingår i de interna packningar).
3

tillbaka jet skruven och dra ner det till tillverkarens specifikationer. Placera det bakre skålen packningen på förgasaren skål och knäppa skålen på plats. Snäpp tillbaka hållaren tråden på plats liksom. Placera grenrörspackning på plats på motorn och skjut förgasaren på plats på motorn. Dra åt skruvarna för förgasaren med tillverkarens specifikationer och skjut luft och gas slangar på plats på förgasaren munstyckena. Starta upp motorn och justera skruvarna jet set (på utsidan av förgasaren) för att få det tomgång smidigt med din nya nålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82974.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.