Hur man startar en Honda 100cc Dirtbike

Honda dirtbikes är pålitliga, spännande fritidsfordon och finns i en mängd olika former och storlekar. Från fyrtakts 500cc till 50cc, avsedd för Little Tikes, det finns en dirtbike tillgängligt från Honda som passar dina behov. Honda 100cc dirtbikes är perfekt runt artister för tidig tonåring generationen off-Roaders. Beroende på hur länge din cykel har suttit eller huruvida det är "kallt beskedlig", starta din dirtbike kan verka som en knepig uppgift. Förhoppningsvis, om du följer dessa enkla steg kommer du att vara på god väg till en enkel start på resan. Saker du behöver
startfluidum
tändstiftsnyckel
Visa fler instruktioner
1

börja med att först vrida gasen på. Nå under den högra sidan av tanken och hitta gasen Pitcock. Vrid Pitcock till "på" läge. Nå bakom förgasaren och öppna choken till vidöppen.
2

Dra in på kopplingen och med cykeln fortfarande i nuetral, sparka kicken några gånger samtidigt som gasreglaget cykel hälften. Om cykeln inte startar efter två till tre sparkar, vrid choken hela vägen stängd och försöka sparka kicken ytterligare två till tre gånger.
3

Använd tändstiftsnyckel för att ta bort tändstift och spraya ett enda skott av startfluidum i kammaren om cykeln fortfarande inte starta. Skruva tändstiftet på plats och sedan upprepa steg 1 och 2. Om cykeln inte har startat ännu, kan du prova rivstarta det genom att ha en vän pressa dig ner en kulle. Medan du coasting på cykeln, dra kopplingen i, ställa cykeln i växeln, låt kopplingen ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83035.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.