Hur du gör din egen Grill Mesh Bil

Mesh bil grillar kan hittas på visa bilar, racebilar eller dagliga drivna bilar. De lägger ett anpassat utseende till din bil och gör front-end sticker ut. Mesh kan också målas innan de installeras på din bil, vilket ger bilen en ännu mer anpassat utseende. Ett nät grill skyddar också motorn från väg skräp eller fåglar när du kör på vägen. Saker du behöver
Mesh (kan köpas i rullar eller ark) katalog Drill
Avbitare
Metal twist band
Måttband
Sprayfärg (tillval) katalog Skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Mät området bilen där mesh grillen installeras. Låt två extra inches hela vägen runt din mätning.
2

Placera mesh plan och mått och markera det område som ska klippas ut. Är nätet köptes i en rulle, kan du behöva sitta tunga föremål på varje sida för att hålla masken från att rulla upp medan du klipper.
3

Skär utformningen av nätet med avbitare. Tänk på att hålla en extra två inches runt designen.
4

bort stötfångarhöljet från din bil om nätet kommer att installeras på den. Du kommer att behöva för att nå baksidan av stötfångarhöljet.
5

Ta bort allt material som finns på stötfångarhöljet så att nätet kan installeras. Materialet i stället kan tas bort vara att använda en skruvmejsel för att ta ut de plastnitar, eller med hjälp av en skiftnyckel på de små skruvarna. Placera mesh design som du skär ut på baksidan av
6

stötfångarhöljet där den gamla materialet avlägsnades. Om möjligt, använd de återstående hålen för att fästa nät grillen. Om det inte finns tillräckligt hål eller om de är på fel ställen, borra nya hål.
7

Använd metalltråd för att fästa nät grillen. Kör tråden genom hålet i stötfångarhöljet och kastade hålen i maskorna. Dra nät ligger an mot stötfångarhöljet och vrid metalltråd tätt.
8

Installera stötfångarhöljet bakåt på bilen och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83047.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.