Hur man installerar en sele släpvagn ledningarna på en Nissan X-terra

Installera en släpvagn sele i en Nissan X-terra är lite annorlunda sedan installera på någon annan bil. Det finns några kablar som behöver kopplas på ett speciellt sätt för att det ska fungera för släpet. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan. Instruktioner
1

Gå vidare och montera din modul. Montera längs sidan av dragkrok.
2

nu göra en anslutning från höger blinkers till kabelnätet. Använd hopkopplingshylsa att göra en koppling mellan de två trådarna. Addera 3

går nu vidare och gör en koppling till vänster blinkers. Använd hopkopplingshylsa att göra en koppling mellan de två trådarna.
4

Gör en anslutning till strömkällan, vilket i detta fall är batteriet. Kör tråd upp till motorrummet av batteriet. Kör inte kabeln nära avgassystemet eller några rörliga delar. Håll borta från heta komponenter. Använd buntband för att hålla tråden på fordonet.
5

Efter att komma till motorrummet, förbereda säkringshållaren. Klipp av öglan på mitten. Anslut säkringshållaren till selen i fronten. Koppla bort batteriet och sedan installera säkringshållaren och tråd som du kör till motorrummet. Koppla in en säkringshållare och ledningen till den positiva batteripolen. Installera rätt säkringar i säkringshållaren och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83110.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.