Hur man installerar Angel Eyes

Angel Eyes är cirkulära belysning barer som omger strålkastarna på din bil. De inte bara ser estetiskt tilltalande men dra mer uppmärksamhet till din anpassade bil. Många butiker kommer att installera kit ängel öga, men det är ibland lika lätt att installera dem själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
eltejp
Avbitartång /stripper
Angel Eyes kit
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på din bil och använd en skruvmejsel för att ta bort bultarna på baksidan av strålkastare montering. Detta gör att du kan ta bort strålkastaren montering och haka ledningsnätet från baksidan av strålkastaren.
2

Lossa bultarna kring strålkastaren att ta bort strålkastaren objektivet. Använd de självhäftande remsorna levereras i Angel Eyes kit att fästa ljuset bar runt strålkastaren. Kör trådarna från ängeln ögat genom ledningar hål på baksidan av strålkastaren. Addera 3

Skär en liten del av strömkabeln (den röda) på ledningsnätet och twist den röda tråden från ängeln ögat i den exponerade tråden. Wrap de blottade trådarna hårt med eltejp, sedan kasta i slutet av den svarta kabeln (jord) från ängeln ögat på den tillgängliga metalldelen av strålkastare montering montering med en plåtskruv från ljus kit.
4

Sätt skruvarna tillbaka in i linsen, och sedan montera strålkastare montering på plats med skruvarna. Sätt tillbaka kablaget till strålkastaren, sedan upprepa processen för den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83118.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.