Lägga till en Tow paket till en Toyota Highlander

En fiberkabel förpackning ger fordon förmågan att dra en stor del av vikten. Bogsera paket är mycket användbart om du tänker dra fritidsfordon (exempelvis båtar, husbilar eller ATV) eller maskiner (såsom traktorer eller anläggningsmaskiner) bakom bilen. Factory bogsera paket finns på nyare modeller av Toyota Highlander och kan också läggas på en eftermarknad basis. Denna artikel kommer att förse dig med steg-för-steg-information om hur du lägger till en eftermarknad bogsera paket till din Toyota Highlander. Saker du behöver
Klass II dragkrok
6-tums ståltapp
Hammer
68-amp batteri
ledningsnätet med 4-pin-kontakter
Fyra 8-tums stål bultar
Stora bogsera speglar
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt i klass II dragkroken i skumt mottagaren på Highlander bakre stötfångaren. Säkra skumt på plats genom att föra in ståltapp genom hålen på mottagaren och dragkroken. Om det behövs, använd hammare för att knacka på ståltapp på plats.
2

Byt Highlander fabrik batteri med 68-amp batteri. Öppna huven och bänd loss batteriluckan med hjälp av en platt skruvmejsel om det behövs. Lossa ledningar lock på det befintliga batteriet och ta bort dem. Skjut in det nya batteriet på plats och åter skruva ledningar lock använda händerna.
3

Fäst ledningsnätet till undersidan av Highlander bakre stötfångare, direkt under hitch receiver. Använd de fyra 8-tums stål bultar och skiftnyckeln för att fästa selen på plats.
4

Fäst två av stiftkontakterna till säkringarna för var och en av Highlander: s bakre bromsljus. Säkringarna för de bakre bromsljus ligger direkt ovanför bakhjulet-brunnar. Tvinna av PIN-kontakter runt varje säkring och pressa dem säkert på plats med hjälp av händerna.
5

Fäst de två sista stiftkontakterna till kroppen av kabelnätet. Dessa två pins kontakter kommer att fästa ledningarna på din släpvagn och kommer att driva släpets bromsljus.
6

Avlägsna Highlander: s fabrik speglar med skiftnyckeln. Använd skiftnyckel för att lossa botten av speglarna, och skruva av speglarna med handen. Hand-skruva bogsera speglarna på plats, dra sedan åt dem med skiftnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83119.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.