Hur man installerar Neon Ramar License Plate

Neon registreringsskylt ramar flashiga och eleganta, men ändå lätt att installera. De inte bara hjälpa ditt fordon sticker ut från mängden, men göra den mer synlig samt. Detta bidrar till säkerhetsfunktioner för din resa medan du arbetar på styling också. Installera neon registreringsskylt ramar är lätt och bör inte ta mer än 15 minuter! Saker du behöver
Skruvmejsel
Trådskalare
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lossa fästskruvarna. Åstadkomma detta genom att använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller den gamla ram registreringsskylt på stötfångaren på bilen.
2

Rada upp monteringshålen mellan din ram och stötfångaren. Gör detta genom att rada upp dem med monteringshålen på din stötfångaren och skruva fast bultarna till stötfångaren tätt. Addera 3

Pop stammen och lokalisera kablarna tail light. Använd kabelskalaren att riva en del av den röda kabeln ner till nakna ledningar. Linda slutet av den röda tråden på registreringsskylt ram runt nakna bakljus tråd och sedan säkert linda med eltejp.
4

Använd den medföljande metallskruv att skruva den svarta jordledningen på registreringsskylten ram i en del av metallen bagageluckan. Om anslutningen är korrekt, kommer när de bakre lamporna tänds registreringsskylten ram tändas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83138.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.