Hur man målar Honda bromsok

Förare som anpassar sina bilar älskar Hondas, eftersom det finns ett stort utbud av tillgängliga eftermarknaden uppgraderingar för Hondas, skapade många av dem med estetik i åtanke, men du kan lika gärna göra egna anpassningar. Ett enkelt sätt att lägga pizazz till din Honda är att måla bromsoken. Detta är en enkel process som kan fyllas i ungefär två timmar. Saker du behöver
Sprayfärg godkänd för metallytor Sida 2 höga skopor till Scrap papp
Ordet jack
pallbockar
Stoppklossar
Däck järn
hylsnycklar
Stålborste
Industri eller ugn Cleaner Review Vatten Rags Addera Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda på en plan yta och placera den i "Park." Placera stoppklossar bakom de båda framdäcken.
2

Slide en domkraft under en fast del av den bakre ramen. Pumpa jack handtaget, försiktigt lyfta bilen tills den bakre änden är tillräckligt hög för att passa din pallbockar under. Addera 3

Placera en pallbock under varje sida av den bakre delen av bilen, att se till att var och en är strax under ett massivt tvärsnitt av ramen. Sakta sänker bilen av domkraften och på läktarna.
4

Använd ett däck järn för att ta bort alla muttrarna från vart och ett av bakhjulen. Dra hjulen av och ställ dem åt sidan.
5

Använd en hylsnyckel för att ta bort de två stora bultarna på sidan av en bakre oket. Vänd en hink uppochned och ställa den bredvid hjulaxeln som en plattform för bromsok. Med bultarna avlägsnas, lyft försiktigt tjockleken av av rotorn och ställa den på toppen av skopan. Om skopan är för kort för att stödja bromsok utan att belasta bromsledningen, stapla något ovanpå skopan att lyfta den lite. Hela poängen med att använda en hink som ett stativ är att se till att bromsoket inte danging av bromsen linje, vilket kan skada den.
6

Upprepa föregående steg på den andra bakhjulet .
7

Spray varje bromsok med en industriell renare eller ugn renare, och skrubba dem med en stålborste för att få dem så rena som möjligt. När du är klar skrubba, skölj bort bromsok och torka dem med trasor.
8

Skjut en bit skrot kartong under varje bromsok om du inte vill få färg på dina hinkar. Se till att de sitter på hinkar med den yttre kanten uppåt, precis som de gör när de installeras på rotorerna.
9

Skaka burk sprayfärg väl, sedan försiktigt belägga utsidan av varje tjocklek i ett enda, jämnt lager. Ge dem 10 minuter för att torka.
10

Spraya på ett annat lager precis som du gjorde innan. Återigen, ge dem 10 minuter för att torka.
11

Undersök bromsok för att avgöra om ett tredje skikt är nödvändigt. Om så är fallet, spraya dem en gång och ge dem ytterligare 10 minuter av torktid. Om inte, gå vidare till nästa steg.
12

Placera bromsok på plats på toppen av bromsok fästen och dra åt var och en ner med sina ursprungliga bultarna.
13

Byt ut både däck och fälgar, och dra ner alla muttrarna på varje med ett däck järn.
14

Sätt domkraften tillbaka under den bakre delen av bilen och palla upp det bara nog så att du kan ta bort domkraften. Dra jack står ut, sedan sakta sänka bilen till marken.
15

Flytta stoppklossar från framhjulen till bakhjulen.
16

Upprepa steg 2 till 14 på den främre delen av bilen för att måla de två återstående bromsok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83145.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.