Hur man målar en bil Hood

billack bleknar av många anledningar, men vanligast bleknar från väderförhållandena. Direkt solljus, regn, snö och föroreningar kan orsaka blekning, flagning och sprickbildning i färgen av huven och toppen av en bil. Bleka färg gör även en annars fin bil ser gamla och köra ner. Lär dig att måla en bil huva och få din bleka bilen ser ut som ny igen. Saker du behöver
Målare papper maskMasking tapePaperSand (300 och 800 grit) Dual action sanderWax Grease removerRagAutomotive primerAutomotive paintAutomotive klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av bilen och masken fendrar och grill område. Starta bandet under huven, så att ingen färg hamnar i sprickorna, och sedan stänga huven. Fortsätt att placera papper och tejpa ner fendrar, under strålkastarna och grill, och över vindrutan.
2

Sand hela huven med 300 grit sandpapper och en dubbelverkande slipmaskin. Upprepa slipning steg med 800 slippapper för att jämna huven. Rengör slipdammet utanför huven med en trasa och vax och fett remover. Gör detta flera gånger tills huven är helt ren.
3

Spraya ett tunt lager primer på motorhuven, börjar nära mitten av vindrutan och arbeta mot fronten av bilen. Använd en lång slaglängd från vindrutan till framför kåpan. Flytta tillbaka, och spraya en annan stroke strax nedanför den här, med början vid vindrutan och slutar på framsidan av kåpan. Gör detta tills en sida av huven är klar. Flytta till den andra sidan av bilen och upprepa samma mönster. Applicera två tunna lager av primer och låt dem torka.
4

Applicera tre eller fyra tunna lager färg till huven, besprutning i samma mönster som grundfärgen sprutades. Låt varje lager för att bli klibbig före sprutning nästa skikt. Låt färgen torka helt innan du flyttar på.
5

Spray tre eller fyra lager av klarlack måla, med samma sprutbilden som färg och primer. Låt klarlack för att torka i ca 30 minuter innan du tar bort maskeringstejp och papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83187.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.