Lägga till en dragkrok

Lägga till en dragkrok till en bil gör det möjligt att dra släpvagnar, och denna process har standardiserats för att rymma alla storlekar av bil eller lastbil. Det finns två huvudsakliga typer av dragkrokar, ram-monterade och stötfångare-pull stilar. Båda har sina fördelar, och lägga till ett till ett fordon kommer att ta den genomsnittliga bakgård mekaniker ungefär en timme. Saker du behöver
välfylld Garage
dragkrok
Drill
Visa fler instruktioner
Lägga en dragkrok på ett fordon
1

Bestäm vilken typ av dragkrok fungerar bäst. En stötfångare-pull kulan skulle fungera för lastbilar eller stadsjeepar som redan har en stötfångare med ett förborrat installation hål. En mindre Rammonterat dragkrok (fyrkantiga hål) skulle fungera bäst för en modern subcompact bil med släta plast stötfångare.
2

Leta befintlig släpvagnskablage, eller tråd en lämplig stickpropp till bakljus på fordonet. De flesta lastbilar och stadsjeepar har släpvagnskablage på undersidan av den bakre stötfångaren, antingen kör på en sockel eller lös och tejpade ihop. På dessa trådar kommer att vara en tejpad färgschema, som visar funktionen för varje tråd. OEM trailer tråd färger kan variera, men jordledningen är typiskt vitt. Det bör finnas fyra funktioner för Släpvagnsbelysning: ". Dimmer parkeringsljus". "Stopp," Right Turn, "" Sväng vänster "och
3

Montera dragkrok Om du använder en stötfångare-pull kulkoppling, skjut främsta bollen skaft i hålet på stötfångaren och skruva fast med låsbrickan och tillhandahålls nötter. Om du installerar en ram-mount skumt, lokalisera de förborrade hålen i ramen, under fordonet och på insidan ramlisten. flesta gånger, kommer dessa hål (borrade mest för zoner inverkan krossa) stämmer med den modell av dragkrok för fordonet, men på de sällsynta tillfällen dessa hål måste borras. Placera skumt så att det kan ta en släpvagn utan störa bilens stötfångare eller ändrör, sedan markera hålplaceringen på ramen. Borra dessa punkter till den exakta storleken av bultarna som ska användas, sedan montera dragkrok på dessa hål. metall-mot-metall-anslutning bör vara direkt och heldragna, utan luckor eller feljusterade delar.
4

Testa skumt på en låg hastighet väg med ett tomt släp för att säkerställa att det har installerats. Trailern bör ha full agility, och kunna svänga till varje sida utan hinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83201.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.