Hur man installerar Tiny Tach på en utombordare

Många små motorcyklar, även känd som "thumpers," skepp utan en varvräknare. Dock är förmågan att övervaka motorns varvtal avgörande för felsökning motor och timing frågor, samt att utvärdera riktigheten av en motorcykel som kör cykel. The Tiny-Tach är ett enkelt och effektivt sätt att övervaka motorns varvtal. Saker du behöver
Skärande borr Plate bit
eller stålplåt eller aluminium
slipsar Zip
Två styret klämmor
Tiny-Tach varvräknare
Små bultar och självlåsande muttrar

Visa fler instruktioner
1

Klipp till en bit plåt eller aluminium till samma storlek som din Tiny-Tach varvräknare (ungefär 2 av 4 inches). Lämna extra utrymme på botten för att fästa styret fästen.
2

Markera stål eller aluminium där varvräknaren och styret klämmor kommer att monteras. Använd en skärande borr för att borra upp hålen i lämpliga platser.
3

Använd två små bultar och självlåsande muttrar för att säkra varvräknare till fästet.

4

Säkra styret fästen till styret på motorcykeln. Använd två små bultar och självlåsande muttrar för att säkra varvräknare och montera på styret klämmor.
5

Använd buntband för att dirigera varvräknare kabeln mot motorn. Se till att hålla kabeln på avstånd från extrem hetta och utsatta ledningar.
6

Wrap slutet av varvräknare kabeln runt sparkplug hölje av huvudcylindern tre eller fyra gånger. Knyt av överflödig kabel med buntband för att vara säker på att kabeln inte kommer packa under ridning.
7

Starta motorcykeln och se till att varvräknaren läser noggrant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83323.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.