Hur man installerar Mercedes Wheel Spacers

Funktionen för hjul distanser är att driva hjulen längre bort från kroppen av Mercedes de är monterade på. Detta resulterar i en bredare spårvidd, vilket i sin tur förbättrar stabilitet och hantering och minskar kropp rulle. De flesta distanser är tillverkade av aluminium. Det finns två typer av distanser, är den vanligaste av vilka bara en platt, rund design som glider över din befintliga hjul dubbar. Den andra typen är bredare och har nya dubbar. Denna typ glider över tapparna på bilen, och hjulet är fäst till den nya dubbar. Saker du behöver
Spacers
rörtång
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på hjulen på alla fyra hörn av bilen. Palla upp bilen och placera den säkert på pallbockar. Ta bort hjul och däck på alla fyra hörnen.
2

Skjut hjulet distanser på muttrarna genom motsvarande hål, se till att hjulet utrymme sätena hela vägen mot navet. Om du använder distanser som har nya dubbar monterade på spacer, är installationen densamma. När du sätter på hjulet igen, men du kommer att använda de nya hjulbultar som är monterade på spridaren.
3

Byt hjul på alla fyra hörnen. Sänk bilen bort av domkraften och dra åt muttrarna.
4

Kontrollera att hjulen inte skaver på någon del av karossen med de bredare distanserna genom att ta en provtur och särskilt uppmärksamma vid kurvtagning och när framhjulen vrids kraftigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83374.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.