Hur man installerar en Boost Gauge i en pelare Pod Nissan Patrol

En boost mätare är en användbar mätare som läser mängden uppsving som levereras till en turboladdad motor med turbo. Det kan vara särskilt viktigt på ett fordon som har modifierats bortom lager för att producera mer boost från turbon, eftersom det kan varna föraren att överskjutande boost villkor. För mycket boost kan förstöra en motor, så en väl fungerande Laddtrycksmätare bör anses nödvändig utrustning i högeffektiva, turboladdade bilar. Saker du behöver
Laddtrycksmätare A-stolpe mätare pod
Skruvmejsel
kabelanslutningar eller lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Drill ett hål på baksidan av A-stolpen pod som är stor nog för trådarna och tryckledningen som följer med mätaren att passera igenom. Beroende på vilken typ av pod, kan det finnas redan vara ett hål eller tillräckligt med utrymme runt kapseln där den fäster vid A-stolpen för trådarna och linje.
2

sprayfärg pod för att matcha färg på insidan av ditt fordon.
3

Splice den vita ledningen för Laddtrycksmätare ljus i befintliga mätare lyser antingen löda kabeln i befintliga ledningsnätet eller genom att använda en inline tråd kontakt.
4

Hitta ett ställe att jorda den svarta kabeln på mätaren. Detta bör vara en metall del av instrumentbrädan. Använd en rund ögla i änden av tråden och skruva jordledningen ordentligt på det område som tjänar som grund. Du kan också hitta en befintlig mark används av en annan tråd och använda det.
5

Montera mätaren pod över den befintliga A-stolpens beklädnad med hjälp av de medföljande skruvarna som följer med mätaren pod.

6

Kör trådarna och tryckledningen genom hålet i kapseln och in i instrumentbrädan. Surround trådarna och linje med plast tråd slang för ett snyggare utseende.
7

Kör tryckledningen från det inre av Patrol genom brandväggen. Detta kan ske antingen genom ett existerande hål eller genom att borra ett litet hål i brandväggen för linjen att passera igenom. Installera en gummigenomföring att skydda linjen om den senare metoden används.
8

Weld eller knacka på ett passande till intercooler röret som går från intercoolern till motorn. Om du har rätt svetsning erfarenhet, kan du göra det själv. Annars, ta bort röret och ta den till en Svetsverkstaden att ha ordentlig montering svetsas i. Se till att kopplingen matchar passande tryckledning oavsett Laddtrycksmätare du använder.
9

Starta bilen och se till att Laddtrycksmätare läser laddtrycket ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83400.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.