Hur man installerar en mätare Stealth Boost

I lager boost mätare på en Dodge Stealth är känt för att vara ganska felaktiga, levererar oklara tolkningar av mängden uppsving som matas in i motorn med turbo. Beståndet mätare kan vara tillräckligt för en bil som fortfarande är i sitt ursprungliga skick falskt, men för ägare som kör turbos som har lyft ringas upp för mer effekt, bör en eftermarknad Laddtrycksmätare betraktas som en vanlig modifikation. Att ha en exakt Turbo Boost läsning låter föraren veta om turbon producerar överskott uppsving, vilket kan orsaka skador på motorn. Saker du behöver
Laddtrycksmätare
platt huvud och Phillips skruvmejsel
eltejp
Lödkolv Review, "T"-adapter för vakuum linje
Visa fler instruktioner

1

Bestäm var att montera Laddtrycksmätare. Det finns flera alternativ för montering. Du kan använda kardborreband limmas på mätaren för att fästa den på instrumentbrädan. För en mer professionell installation, kan du även installera en A-stolpe pod som kommer att montera mätaren på insidan av A-stolpen.
2

Lokalisera hålet som är precis ovanför rattstången som den passerar genom brandväggen. Hålet bör ha en gummigenomföring runt den.
3

Dra vakuum linje som skickar laddtrycket läser till Laddtrycksmätare genom detta hål.
4

Dra vakuum linjen genom hålet från motorrummet tills den når insugningsröret. Se till att ledningen inte kommer i kontakt med några varma eller rörliga motordelar. Om det behövs, använd zip-band för att lokalisera det säkert.
5

Lokalisera vakuum linje som kommer från toppen, mitten delen av insugningsröret.
6

Cut linjen. Installera en "T"-adapter på linje du skär att återförenas det. Skjut vakuumledningen för det uppsving spårvidd på den tredje armen av "T". Om linjen inte passar väldigt tätt, använd en liten slangklämma för att se till att den sitter ordentligt.
7

Fäst den andra änden av vakuum linje till baksidan av Laddtrycksmätare med den medföljande mässing beslag.
8

Anslut den vita kabeln på baksidan av Laddtrycksmätare till den befintliga mätaren ledningsnätet. Detta kommer att göra det möjligt för spårvidd s lampor att fungera. Använd en inline-kontakt eller löda samman trådarna.
9

Ground den svarta kabeln som kommer ut på baksidan av mätaren på insidan av bilens streck. En riktig marken bör vara ren metall, så om det behövs, skrapa någon färg utanför det område som valts för marken. Fäst en ögla i slutet av den svarta kabeln och skruva fast i marken.
10

Slutför installationen genom att montera mätaren på den valda platsen. Dra trådarna och det vakuum linjen så att de inte kan ses, om möjligt.
11

Starta bilen för att se till att Laddtrycksmätare fungerar. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83405.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.