Hur du gör din egen Rack Pickup Truck

Många bil entusiaster föredrar att tillverka sina egna unika delar istället för att köpa prefabricerade delar från stora återförsäljare. Anpassade delar är ett sätt för ägarna att åberopa deras personliga intressen och preferenser i sina bilar. Lastbilar har många exteriöra tillval som kan ge funktionella, liksom estetiska förbättringar. Lastutrymmet kan uppgraderas genom säng förlängare, takräcken eller verktygslådor. Alla dessa kommer med med prislappar på mellan $ 200 till $ 1000. Istället för att köpa dessa uppgraderingar kan du bygga din egen med hjälp av grundläggande handverktyg och en liten svetsare. Saker du behöver
metallrör eller "L" piping
1 tums platt metallstång
metallskärverktyg
Angle Finder Review Welder
Paint
Visa mer Instruktioner
1

plocka ut den metall som du vill använda. Använd inte plast, helt enkelt därför att det inte kan ha styrkan att hålla din last på ett säkert sätt. Det vanligaste materialet är "L"-rör, som kallas så eftersom när den betraktas från sidan det liknar bokstaven "L." Med hjälp av detta material kommer också att lägga en upphöjd kant för att hjälpa till att säkra din last. Ett annat bra val är 1 tum fyrkantsrör.
2

Mät ytan att takräcket täcker. Kom ihåg att börja dina mätningar så att vyn från framsätet inte hindras. En bra takräcke kommer att sträcka sig till inom sex inches av den sida av fordonet och åtta till tio inches bort från vindrutan och bakre delen av taket. Beroende på bil, kommer storleken varierar.
3

Klipp din metall för att passa de lämpliga mätningar för ditt fordon. Ordna metallbitar i en fyrkant genom att placera sidostyckena ner och placera de främre och bakre delar i sidorna. Kontrollera att se till att anpassningen är på 90 grader, för att säkerställa en riktig hörn. Skär 1 tums platt metall för att passa inuti den fyrkantiga som löper parallellt med de främre och bakre delar. Beroende på längden på takräcket, kan du behöva flera barer tvärstagselementen. Placera tvärbalkarna 16 inches isär, eller i lika längder längs takräcket.
4

Svetsa barer på plats när hela basen har lagts ut. En enkel 80-volts svetsare kommer att ge tillräckligt med ström för denna typ av metall. Svetsa tvärbalkarna på plats och basen är klar.
5

Konstruera annan kvadrat av samma storlek till basen. Säkerställ hörnen är 90 grader och svetsa dem på plats.
6

Cut sex till åtta takter ur slangen. Dessa kommer att svetsas till toppen av basen och botten av den ytterligare kvadrat. Dessa stänger bör vara 3-6 inches lång, beroende på hur djupt du vill att rack för att vara. Placera stängerna med lika avstånd mellan dem och se till att de är i nivå innan du svetsar stöden på plats. Placera torget på toppen av stöden på botten och svetsa torget till stöden.
7

Måla rack färgen av ditt primat. Du kan lämna metallen nakna, men det kommer att vara benägna att rosta. Applicera två lager färg och låt den torka innan du sätter den på fordonet. Lastbilar har många olika taksystem och din hemgjorda rack kan fästas takreling eller du kanske behöver hitta eller göra ett monteringssystem för att säkra den till taket. Hängränna monterings system är tillgängliga och brukar kosta runt $ 50.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83417.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.