Hur man målar rött på en Dimljus

Dimstrålkastare är lampor monterade på framsidan av ett fordon för att hjälpa till med synlighet under dimma och regn. Måla din dimma lyser rött kan eller inte kan vara lagligt i ditt tillstånd, så du måste kontrollera med din lokala DMV för att se till att du har möjlighet att göra detta. För att ändra färgen på ditt ljus lins, använder du en speciell bil färg som kommer att täcka linsen i en genomskinlig färg du önskar - i detta fall, red. Detta blir den faktiska röda ljusstrålen. Saker du behöver
tidningen
Soap
Vatten
ren handduk
Headlight linsskyddet måla
Visa fler instruktioner
1

Ta bort lins från dimman lätta. Denna process kan variera kraftigt beroende på ditt fordon. Många dimljus församlingar klipp bara på huset. Du kan bända klippen av för hand och ta av objektivet.
2

Lay linsen nedåt på tidningen. Du vill måla insidan av linsen så att färgen inte kommer att chip av när det blir installerat tillbaka till ditt fordon.
3

Rengör insidan av ditt dimljus objektiv med tvål och vatten. Torka den med en ren handduk. Se till att du använder en luddfri handduk och att det inte finns något skräp på insidan av linsen innan du börjar måla.
4

Spray insidan av linsen jämnt med färgen. Se till att du sprutar från ca 1 fot från ytan av linsen.
5

Låt linsen torka 30 minuter till 1 timme.
6

Applicera en andra lager färg och låt det torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.