DIY Jeep Tub Foder

Skydda ditt fordon går längre än att bara rutinmässigt underhåll. Bil entusiaster behöver för att skydda insidan och utsidan av deras fordon. Flaket liners är ett bra sätt att skydda metallen i bilen och lägga en personlig touch. Gör-det-själv-säng liner kit finns i roll-on och spray-on tillämpningar som sträcker sig från ca $ 60 till $ 300 i 2009. Även om beläggningar är vanligen kallad "säng liner", kan dessa kit användas på alla metallyta oberoende av fordonet. Förbered Vehicle

bort allt från det område som ska målas som du inte vill ha målat. Om det inte går lätt att ta bort, och sedan täcka den med tejp eller linda in det i tidningen och tejpa fast den på plats. Ta det inre av jeep när beläggningen badkaret. Säten, säkerhetsbälten, och allt annat på insidan av badkaret. Badkaret består av golvet kokkärl, paneler rocker och metall från brandväggen tillbaka till bakluckan. Täck instrumentpanelen och ratten med tejp och tidningar också. Jeep badkaret måste rengöras innan den kan målas. Kit kommer med avfettningsmedel för att avlägsna eventuellt oönskade vax eller fluider som kan äventyra kvaliteten på sängen liner. Spray applikationer kräver mer förberedelsetid eftersom sprayen kommer pälsen ett större område vilket resulterar i täckning. En rulle på kit gör att du kan använda sängen liner bara var du vill utan att behöva tejpa av delar av Jeep.
Bed Liner Ansökan

Roll on kit allmänhet fäster inte bra på färdiga metaller. De flesta kit kommer med en liten skrubbning pad eller sandpapper till grov upp metallen. Var noga med att skrubba eller sand något område i jeep där fodret kommer att tillämpas. Spraya på program kommer att använda olika inställningar beroende på vilken typ av finish behövs. Mer tryck kommer att skapa en grövre yta på ytan av metallen. Var noga med att använda smidig flödande sida till sida svep vid tillämpningen spray på liner. Vid användning av rulle på liner, öppna burken och rör om innehållet väl. Häll ut tillräckligt flytande liner att belägga badkaret gång, ungefär en halv gallon, och återförsluta burken. Att låta burken sitta i fria luften hårdnar sängen liner. Applicera sängen liner med långa jämna drag. Försök att skapa ett "M" skrivet i sängen liner och använda denna metod för att täcka badkaret. Vissa hem kit kommer att kräva en två-timmars inställning period innan ett annat skikt bör tillämpas, och andra kan kräva att stelna längre innan ytterligare skikt kan appliceras.
Tape Borttagning och Bättra

Ta bort tejpen 15 minuter till en timme efter det första skiktet appliceras. Använd handskar så att sängen liner inte röra din hud, eftersom det kommer att bli mycket svårt att få bort. Gå sakta och försiktigt när du tar bort tejpen, så att du inte stänker eller sprida någon av de tillämpade sängen liner. Om du väntar med att dra upp tejpen och låt sängen liner att hårdna, kommer bandet fastnar under och dina mjuka kanter försvinner. När den första omgången av målningen är klar och det är dags att göra sista handen, använd en liten pensel och lägg säng liner vid behov, oavsett om det ursprungliga pälsen sprutades på eller målas på Jeep badkaret.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83454.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.